I aften bliver Kessler slået ud af danseringen

I aftens danse bliver de sidste for Mikkel Kessler og Mille Funk. I hvert fald hvis man spørger Danske Spils oddssættere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. november 2019 kl. 15:00

Det bliver Mikkel Kessler og Mille Funk, der ryger ud i aften, når de seks ‘Vild med dans’-par står i den nervepirrende “dødsbanan”.
-Sidste uge bød på mange overraskelser, selvom der ikke var en udstemning, men der blev det også ret klart, at Mikkel Kessler og Mille Funk er det svageste par nu. Derfor vurderer vi, at de bliver stemt ud i aften, siger Mathias Reimer Larsen, oddsætter hos Dansk Spil.
At intet par udgik skyldtes, at Umut Sakaya om torsdagen selv valgte at trække sig fra dansekonkurrencen. Derfor tager de seks par sidste fredags point og seerstemmer med sig videre til i aften.
LÆS OGSÅ: CHOK: Umut og Jenna stopper i ‘Vild med dans’ 

Bjerrehus overhaler Kessler

For et par uger siden så Oscar Bjerrehuus og Asta Björk ud til at være lige på vippen, og den unge model og bokseren lå og konkurrerede om at beholde pladsen på dansegulvet. Men Oscar og Astas dans er blevet bedre, det blev tydeligt, da de dansede street dance under temaet “De dødes dag”.
Den dag fik Oscar og Asta hele 36 point, mens Mikkel og Mille fik 25 point, og der er altså nu stor forskel på de to par.
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket

Her er det virkelige drama

Mathias Reimer Larsen forudser, at aftenens virkelige drama kommer til at ske i toppen blandt favoritparrene.
Endnu engang ligger Jakob Fauerby og Silas Holst til at blive aftenens vindere. Men sidste fredag scorede Christopher Læssø og Karina Frimodt med sine fire 10-taller toppoint og blev aftenens vinderpar. Derfor bliver det spændende at se, hvem der indtager i aftens førsteplads.
– Det er ikke sket før i denne omgang af ‘Vild med dans’ og bringer dem direkte ind i kampen om finalepladser, men også om førstepladsen. Hvis de holder niveauet i aften, så kan de virkelig blive farlige for de andre par.
LÆS OGSÅ: Efter Umuts exit: Alle ‘Vild med dans’-parrene har mærket hadet