Hypnose skal hjælpe Hannah Melissa

Den unge mor har taget alternative metoder i brug for at slippe af med et problem.

Af Jonas Sand - 2. november 2015 kl. 10:09

Hannah Melissa har længe døjet med et problem, som hun nu har besluttet, at hun skal have hjælp for. Derfor har den unge mor taget noget alternative metoder i brug, afslører hun nu på sin blog.
– Jeg kontaktede for noget tid siden en hypnotisør, der havde fået god omtale for at se, om han måske kunne hjælpe mig med et problem, jeg længe har haft. Jeg var dog rimelig skeptisk, men ville give det en chance, skriver den unge mor.
Men selv om Hannah Melissa var skeptisk, da hun gik ind til behandlingen, så var det bestemt ikke samme følelse, hun havde bagefter.
– Hypnotisøren startede med at fortælle nogle ting, jeg skulle forestille mig, og jeg begyndte efter nogle minutter at slappe af. Til sidst startede hypnotisøren sin healing af mig, og jeg følte det, som om jeg faldt helt i søvn – altså, jeg var helt væk!
– Da jeg vågnede igen, var jeg glad og enormt lettet! Jeg følte virkelig, at der var blevet taget en kæmpe byrde fra mine skuldre, skriver hun og afslører, at hun i dag skal have anden behandling.
Hannah Melissa vil ikke ud med, hvilket problem hun skal have hjælp med. Hvad tror du, hun får hjælp med?
Se flere billeder af Hannam Melissa i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Hannah viser sine nye bryster frem
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa får nye bryster
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa trods graviditet: Flere børn i sigte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.