Hvordan gik det med kærestens knæskade?

Camilla var eftertragtet i ‘Løvens hule’, men på hjemmefronten venter hun stadig på det helt store tilbud, da kæresten endnu ikke har været på knæ.

Af Lykke Buhl - 29. januar 2021 kl. 8:31

Der var i den grad bud om Camilla i ‘Løvens hule’, hvor Jesper Buch endte med at investere 2 millioner kroner for 23% af hendes bæredygtige tøjvirksomhed, Basic Apparel.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i ‘Løvens hule’

Men privat venter Camilla stadig på et bud om ægteskab af kæresten Nikolaj, som hun i programmet jokede med “havde en knæskade”, fordi han ikke havde friet endnu.

– Han er fandme ikke kommet sig over knæskaden endnu, griner Camilla, da Realityportalen spørger ind til sagen.

– Men jeg håber, at det kan skubbe lidt til ham, nu når det bliver vist på nationalt tv – men det kan også backfire og gøre ham endnu mere stædig, griner Camilla, der har den 3-årige datter Aya med kæresten Nikolaj.

Camilla og virksomheden Basic Apparel var torsdag aften at finde i ‘Løvens hule’

Camilla og hendes ansatte i ‘Løvens hule’ (Foto: Per Arnesen/DR)

LÆS OGSÅ: Får kommentarer på sin gravide mave: Du vokser forkert

Fremtidsplaner med Jesper Buch

Heldigvis går det lige som det skal på arbejdsfronten, hvor Camilla siden ‘Løvens hule’ har været glad for den gode kemi og den uformelle tone, som hun har med løven Jesper Buch.

Samarbejdet har indtil videre budt på en ny hjemmeside, et nyt marketingsbureau og en masse nye billeder, så virksomheden er klar til at vækste på online salg og slå igennem på det internationale marked.

Camilla og Jesper Buch (Foto: Basic Apparel)

Jesper Buch havde en stor tiltro til Basic Apparels succes og investerede hele to millioner kroner i virksomheden (Foto: Basic Apparel)

Læs mere om