Hvis ‘Forsidefruer’-Jackie fik en pige mere, skulle hun hedde…

Hvis Jackie og Rasmus fik en datter mere, kunne hun meget muligt ende med det navn, som er nummer tre på Jackies liste over yndlings pigenavne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. juni 2020 kl. 8:56

Jackie Navarro og Rasmus Møller har allerede gjort det klart, at de ikke skal have flere børn. For med lille Chloé Valentina på 9 måneder og Jackies tre børn fra det tidligere ægteskab med Niels Borger Rasmussen: Victor, Cherie og Theodor, så er der masser af liv i huset og nok at se til.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Men derfor er det jo meget sjovt at høre, hvad barnet skulle hedde, hvis nu parret skulle gå hen og skifte mening, og hvis Jackie altså blev mor til endnu en datter. Da Realityportalen havde besøg af Jackie, Rasmus og Chloé, blev Jackie spurgt om, hvordan hendes top 3 over pigenavne lød.

De første to navne kunne man måske have gættet sig til – men ‘Forsidefruer’-baben afslører også et tredje navn.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

– Cherie og Chloé. Det er jo mine børns navne. Og så… ja, hvad er det? Det har jeg egentlig ikke tænkt over. Belle, måske. Jeg synes, Belle er rigtig fint, siger Jackie, der dog flere gange har slået fast, at hun som mor til fire børn synes, det af og til kan være hårdt at få det hele til at gå op.

Selvfølgelig er det uden tvivl det hele værd – og hun er præcis den mor, hun gerne vil være. Alligevel mærker hun også, at hun af og til kan tvivle på, om det bedste mon er godt nok.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

– Det er så hårdt nogle gange, at man ikke føler, man er en god nok mor. Jeg tror, alle mødre har den følelse. Når man har en karriere ved siden af, og man ikke altid kan være 100 procent på, fordi telefonen også er mit arbejde. Men jeg synes, jeg gør det, jeg kan. Jeg gør det på bedst mulige vis. Jeg kan ikke gøre det bedre – så skulle jeg være hjemmegående mor. Men det duer jeg heller ikke til, fortæller Jackie.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører faren til sit kommende barn

I videoen kan du se Jackie svare på spørgsmål blandt andet om børn og at være mor. 

Læs mere om