Fie vs. Boris: Hvem er det største talent?

Reality-søskendeparret er begge aktuelle på musikscenen, men hvem af dem gør det egentligt bedst? Stem på din favorit-Laursen i artiklen.

Af Louise Andersen - 1. august 2017 kl. 13:01

Realitysøskendeparret Boris og Fie Laursen, kendt fra blandt andet ‘Paradise Hotel’, har begge to udgivet både sang og musikvideo.
I 2016 fandt Boris Laursen vej til YouTube med musikvideoen til sangen ‘Slingshot’, og sidste år fulgte lillesøster Fie Laursen trop med videoen til sommerhittet ‘Justin’.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen i stor sorg: Hvil i fred, min engel
Søskendeparrets musikvideoer har tilsammen over 3 millioner visninger på YouTube. Det er klart lillesøster Fie, der  har trukket det største antal visninger. Fies er blevet set 2,2 millioner gange, mens Boris’ sang, som ellers har været på i dobbelt så lang tid som Fies, er blevet set af godt og vel en million.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen udgiver en bog 
Men hvem er egentligt det største musikalske talent af de to? Se begge videoer nedenfor, og giv din mening til kende i afstemningen herunder:

Hvem er det største musikalske talent?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Paradise’-Jonas
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.