Hvem skal vinde ‘Alene i vildmarken’?

Vinderen skal findes i aftenens program, men hvem er den rigtige vinder?

Af Louise Vilsbøl - 14. marts 2019 kl. 10:34

Igennem de seneste otte uger har danskerne samlet sig foran tv-skærmene hver torsdag for at følge deltagerne i ‘Alene i vildmarken’, når de kæmpede for at overleve alene i den barske natur så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder og er dermed Danmarks sejeste overlever.
LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’
Programmet var det femte mest sete program af alle på de danske tv-kanaler med 724.000 seere i sidste uge, og i aften skal vinderen findes. Selvom man ikke kan vinde andet end æren i programmet, så er spændingen i top, og rekorden blev allerede slået i sidste uge, hvor de tre tilbageværende deltagere rundede dag nummer 45.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


Nu er der gået mere end 50 dage, og det begynder at blive rigtig hårdt for Mads Ravn, Flemming Sanggaard og Mette Mortensen. Det er næsten umuligt at forudse en vinder, men de fleste har nok deres favorit.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit
Den 27-årige Mads har imponeret med sit gode humør og lader til at være den, der har fanget flest fisk. Falkemanden Flemming har en ukuelig stædighed og et glimt i øjet, som har båret ham langt. Mette har fra første færd imponeret med sit byggeri og sine evner, som aldrig er set lige i programmet, men hun har haft problemer med at fange fisk.
Afsløring: Det sker der med kagerne fra ‘Den store bagedyst’
Spørgsmålet er, hvem der skal vinde titlen i programmets sæson tre, og hvor lang tid vinderen ender med at opholde sig i vildmarken. Hvem synes du, der skal vinde programmet?

Hvem skal vinde 'Alene i vildmarken'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...