‘Hvem holder masken’ vender tilbage: Se alle figurerne her

Hæld masser af fredagsslik i posen, og glæd dig til en ny sæson af ‘Hvem holder masken?’! 12 skøre, underholdende og helt nye figurer er klar til at underholde Danmark.

Af Lotte Knudsen - 16. april 2022 kl. 12:55

Fredag den 22. april vender TV 2-sucessen ‘Hvem holder masken?’ tilbage, hvor 12 spritnye figurer går på scenen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Philine blokeret på Tinder

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Ibi på den røde løber til tv-prisen..

Bag hver firgur gemmer sig en kendis, som i flere måneder har øvet sig på  sang og dans i det skjulte kendisser, for ingen ved, hvem der gemmer sig inde i figurerne. Ikke engang deres nærmeste familie.

– Vi havde danmarkspremiere på det koreanske tv-hit sidste år, og det er stadig vidunderligt hemmeligt, hvem det nye hold kendte er. I sæson 2 har vi skruet op for volumen med flere publikummer, større scene og hele 12 nye figurer, der med store musikalske hits skal dyste i ugentlige dueller. Detektiverne i panelet er blevet mere nysgerrige og kompetitive siden sidst, og det eneste, vi kan afsløre, er, at det ikke altid er lige nemt for dem at gætte, siger underholdningsredaktør på TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre: Vanvittig fødsel

De 12 figurer må en efter en smide masken og afsløre deres sande identitet, indtil vi er fremme ved den store finale, hvor vi kårer den endelige vinder. Der er otte programmer i alt. I første program kan du glæde dig til at møde disse seks figurer: KOST, KRONHJORT, CITRON, FRØ, RØDKÆLK og VANDREPOKAL.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt var Kári på at vinde ‘X factor’

I andet program er det RÆV, ALIEN, SOFTICE, TORSK, PANDA og PADDEHAT, der går på scenen og synger detbedste, de har lært.

Du kan se alle figurerne i galleriet øverst.