Hvem er den nye ‘Paradise’-vært?

Mystikken er i top, når det kommer til værtsrollen i den nye sæson af ‘Paradise’.

Af Louise Vilsbøl - 11. januar 2022 kl. 12:58

Tidligere på dagen sendte TV3 en pressemeddelelse ud omkring den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’. Her stod det klart, at der kommer en sæson 19 af det populære program, men den indeholder en lang række ændringer med blandt andet et navneskifte. Når det kommer til det helt store spørgsmål: “Hvem er vært på sæson 19?”, holder kanalen dog kortene tæt på kroppen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsættes under videoen med dommerne, der præsenteres for ændringerne i den nye sæson ‘X Factor’… 

I den 18. sæson var den ellers så velkendte ‘Paradise’-vært, Rikke Gøransson, som har stået i spidsen for programmet i ti år, blevet udskiftet med Olivia Salo og Emil Olsen. Rikke lukkede dog ingen døre og har ikke villet afsløre, om hun vender tilbage til programmet igen. Derfor er mystikken stadig i højsædet, når det kommer til værtsrollen.

LÆS OGSÅ: Uhh: Kessler starter ny uddannelse

Tager man et kig på de tre værters Instagram, bliver mystikken ikke mindre. For ifølge Realityportalens oplysninger, er optagelserne til den kommende sæson gået i gang, og tilsyneladende befinder alle tre værter sig stadig i Danmark.

I løbet af det seneste døgn har alle de tre værter fra sidste år tjekket ind her hjemme i Danmark, så enten er det et røgslør for at narre følgerne, eller også er ingen af dem værter på den kommende sæson af programmet. TV3 har ikke lagt skjul på, at de er klar på forandring, men gælder det mon også på værtssituationen?

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Måske er de gået i en helt anden retning og har fundet inspiration i ‘Ex on the Beach’, hvor der bare er en tablet. Hvad tror I?

Hvem er vært på den nye sæson af 'Paradise Hotel'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...