Hvem er årets bedste reality-vært? - Her & Nu

Hvem er årets bedste reality-vært?

2012 har budt på mange fede reality-programmer, men hvem af de folk, der styrer programmerne, er jeres favorit? Deltag i afstemningen her.

Af Louise Vilsbøl - 27. december 2012 kl. 14:00

Mens vi venter på at få afsløret, hvilket realityprogram der kan prale af titlen ‘Årets realityprogram 2012’, så skal vi selvfølgelig også have fundet ud af, hvilken vært, der har gjort det bedst i år.
Indenfor genren er der dog forskellige slags programmer, nogle er reportagelignende skildringer, og andre er konkurrencer, også kaldet reality game-shows, hvor folk jagter en pris, en chek eller noget helt andet. I denne type programmer er der altid en vært, som med sikker hånd guider seerne igennem de dramatiske uger med udskillelsesløb og tårer.
Nu hædrer vi reality-værterne, og du kan være med til at kåre årets bedste vært inden for reality-verdenen. Vi har udvalgt en række prominente værter, og du kan deltage i afstemningen nederst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Stem på årets reality-program
Rikke Gøransson -‘Paradise Hotel’ TV3

Rikke Gøransson. FOTO: TV3


Siden 2008 har den smukke Rikke Gøransson stået i spidsen for ‘Paradise Hotel’. Det er i alt blevet til seks sæsoner, hvor Rikke har styret de dramatiske udstemninger og intriger med køligt overblik.
I år blev det til både en almindelig udgave og en reanion version, som begge to høstede rigtig fine seertal. Om det skyldes Rikke eller selve programmet, skal vi ikke vurdere, men hun er i hvert fald tilbage på skærmen med en ny sæson til foråret.
LÆS OGSÅ: Paris Hilton med i dansk ‘Paradise Hotel’
Caroline Fleming ‘Topmodel’ Kanal4
Med stil og ynde jagtede hele Danmarks TV-baronesse endnu engang model-aspiranter i ‘Danmarks næste Topmodel’. Vinderen blev 18-årige Line fra Odense, men endnu engang overstrålede Caroline næsten sine piger. Med moderlig sin omsorge og en stor indsigt i model-verdenen kan man ikke andet end at holde af Caroline i værtsrollen.
LÆS OGSÅ: Kan du huske de danske ‘Topmodel’-vindere?
Adam Duvå Hall – ‘Fristet’ TV3

Adam Duvå Hall. FOTO: Realityportalen / Per Joe


Det er anden gang Adam Duvå Hall står i spidsen for programmet, som sætter deltagerne på prøve med en masse fristelser. Og i denne sæson har Adam fået en endnu større rolle, når man kan følge ham og se hans onde glimt i øjet i kontrolrummet.
Med en tør humor og kontant afstraffelse, hvis han ikke bryder sig om deltagernes måde at spille spillet på, er Adanm perfekt i rollen som udspekuleret vært.
LÆS OGSÅ: Prinsen fra Aalborg vinder ‘Fristet’
Maria Egede – ‘Big Brother’ Kanal5
I starten blev den søde Marie Egede offer for en ren seerstorm, da hun tonede frem på skærmen som frontfigur for ‘Big Brother’, men efterhånden som de 100 dage gik, vandt Marie seernes hjerter, og hun fortjener bestemt en plads på listen her.
Hendes jyske accent, som ikke er til at tage fejl af og det karakteristiske smil kan ikke andet end at gøre en i godt humør. Og selvom programmet ikke blev det store seerhit, så vender det tilbage i 2013. Kanal5 søger allerede nu deltagere.
Jakob Kjeldbjerg ‘Divaler i junglen’ TV3

Jakob Kjeldbjerg. FOTO: TV3 / Lotta Lemche


For første gang siden 1998 blev der i år ikke produceret ‘Robinson Ekspeditionen’, men TV3s erfarne overlevelses-vært fik et nyt program. I divaer i junglen måtte Jakob Kjelddjerg stå overfor nogle lidt andre typer, end han plejer i Robinson.
Det førte til, at han i de første mange programmer stod med et konstant smil på læben, når årdene ad, ej, nej, uhf og oh my god hyppigt blev brugt af hans “divaer”. Men nogle af dem endte dog med at overraske Kjeldbjerg, og programmet blev så stor en succes, at der allerede er en sæson to i kassen, som man kan glæde sig til i foråret.
LÆS OGSÅ: Gustav: Sådan bliver den nye sæson af ‘Divaer i junglen’
Anne Kejser – ‘Bypiger søger bonderøve’ Kanal5
En af Kanal5s nye reality-satsninger var programmet ‘Bypiger søger bonderøve’, hvor en flok bypiger turnerede det danske land rundt i jagten på kærligheden på landet. Løjerne blev styret af Anne Kejser, og selvom programmet ikke blev en seermagnet, så gjorde værten alligevel, hvad hun kunne for at vejlede pigerne og gøre programmet spændende.
Tobias Dybvad-  ‘Dybvaaaaad!’

Tobias Dybvad. FOTO: TV 2


Jaja, det er måske ikke et “rigtigt” reality-program, men Tobias Dybvads ugentlige comedy program, som fik premiere i efteråret, er dedikeret til at tage pis på reality-verdenen og folkene i den. Og det fik os til at grine, så Dybvad får en plads på listen.
Hver uge efteråret igennem guidede han seerne igennem ugens vigtigste hændelser i reality-verdenen og gav os et godt grin. Dybvad vandt en plads i vores hjerter og en plads på listen mellem folk, som han ofte gør grin med. Så må vi se, om han kan slå dem, når det gælder værts-egenskaber – det bestemmer i.
LÆS OGSÅ: Dybvads grunde til ikke at slå Amalie
DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Hvilken reality-vært har gjort det bedst i 2012?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.