Hvad skete der med Tobias og Sarah efter 'Paradise'? Nu åbner Tobias op

Tobias og Sarah er officielt ‘Paradise’-kærester og markerede det med en ceremoni på hotellet. Men hvad skete der, da de kom hjem?

Af Anna Løwe - 20. marts 2020 kl. 10:29

Sarah og Tobias har for alvor markeret deres ‘Paradise’-kærlighed. Tobias ‘friede’ til Sarah under en middag foran alle de andre deltagere, og parret blev efterfølgende ‘viet’ i loungen af Jonas, som har været gæst på ‘Paradise’ før.
Men Tobias’ og Sarahs forhold stoppede, da de forlod hotellet – i modsætning til for eksempel Annas og Olivers, der fortsat er kærester den dag i dag. Men hvorfor? Realityportalen har spurgt Tobias, hvad der skete, da de vendte hjem til Danmark igen.
LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!

Var klar til at flytte til Aalborg

Selvom Sarah er bosat i København nu, boede hun i Aalborg både før og efter sin medvirken i ‘Paradise Hotel’. Og Tobias var så glad for hende, at han faktisk var klar til at tage springet.
– Jeg tog fra ‘Paradise Hotel’ med den forventning, at vi skulle fortsætte hjemme. Jeg overvejede endda at flytte til Aalborg.
LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min
– Men tingene er bare så anderledes i Danmark. Man er så isoleret på hotellet, så alt ændrer sig, når man er hjemme igen.
Forholdet mellem de to bærer dog ikke præg af nogle negative følelser den dag i dag:
– Sarah er en skide dejlig person, slår Tobias fast og fortsætter:
– Det ændrede sig bare, da vi kom hjem.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda