Hvad koster stjernerne? Ny hjemmeside giver svaret

Mere end 70 kendte danskere har indtil videre sat pris på dem selv på en helt ny hjemmeside, hvor det er muligt at købe en hilsen med sit idol.

Af Rikke Lynge - 28. januar 2021 kl. 8:21

Sangere, skuespillere, sportsfolk, realitystjerner med mere sætter pris på sig selv på den nye hjemmeside happio.dk. Happio er en ny dansk platform for fankontakt – her kan du som bruger få en personlig videohilsen fra et af dine største idoler, eller du kan overraske, en du holder af, med en hilsen fra deres idoler.

Priserne ligger fra 50 kroner, som er en videohilsen fra ‘Robinson’-deltageren Yasser El-Ahmad, til den dyreste pris på sitet, som er 1250 kroner, men så får man også en videohilsen fra John Di Domenico, som er verdens absolut bedste Donald Trump-efterligner.

LÆS OGSÅ: Christopher om at blive far: Jeg er rædselsslagen

Derudover er stjerner som Ditte Julie, Janni Ree, Lina Rafn, Rikke Hørlykke, Nikita Klæstrup, Szhirley og mange flere på listen over kendte, man kan bestille en hilsen hos.

Ditte Julie Jensen (Foto: Henrik R. Petersen)

Foreløbig har flere end 70 kendte sagt ja til at være en del af den nye levende platform, men hver dag kommer nye kendte til, og ambitionerne er høje.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

– Med happio har vi skabt en unik platform for kendte til at connecte yderligere med deres fans. De kendte modtager i forvejen mange henvendelser om at levere personlige hilsner via blandt andet mails og sociale medier. Det, vi hører fra de kendte, er, at de er glade for, at det med happio nu bliver samlet ét sted. Og så er mange desuden glade for muligheden for, at de kan donere indtjeningen helt eller delvist videre til velgørende formål, fortæller den danske CEO Merethe Kragh Kiemer fra Happy Day Group, der står bag den nye platform, der er en inspiration fra USA.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Derfor forsvinder Peders hund pludselig

En af de kendte danskere, der er med på platformen, er sangeren Bryan Rice.

– I årenes løb har jeg lavet virkelig mange videohilsner til forskellige lejligheder. Jeg har altid gjort meget ud af det, fordi jeg tager det som et skulderklap, at nogen vil give en hilsen fra mig til én, de holder af. Og jeg har opdaget, at jeg kan gøre stor glæde ved bare at sige nogle ord i en video. Jeg finder det super smart, at man nu kan bestille dem via happio, og dermed både hjælpe mig selv som pt. corona-nedlukket kunstner, men ikke mindst også donere til velgørenhed. Jeg selv har være ambassadør for Røde Kors klub 100 i mange år, så 20% af min happio indtægt går derfor til Røde Kors’ fantastiske arbejde i hele verden. Det er også stort for mig at få lov at deltage i Danmarks Indsamling via Happio, da det jo giver folk ekstra god grund til at betale lidt for videoerne, siger sangeren Bryan Rice i en pressemeddelelse.

Bryan Rice (Foto: Lars E Andreasen)

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde

I hele uge 5 samler flere af de kendte sammen med happio ind til Danmarks Indsamling, der sendes lørdag den 6. februar på DR1. En række af de kendte på platformen vil nemlig sammen med Happio donere alle indtægter ubeskåret til den store indsamling.