Husker du vinderne fra ‘Nybyggerne’ gennem tiden? Her er de i dag

To af parrene bor stadig i ‘Nybygger’-huset, mens tre af parrene har søgt nye boligdrømme.

Af Lotte Knudsen - 25. november 2020 kl. 13:57

Finalen på sjette sæson af ”Nybyggerne” nærmer sig. I aften, onsdag den 25. november, skal det næste vinderpar i rækken kåres, og præmien er som altid intet mindre end det hus, de selv har indrettet. Med en værdi på flere millioner kroner er præmien Danmarks største tv-gevinst.

De tidligere vinderpar valgte alle at flytte ind i huset, men meget er sket siden. To af parrene bor stadig i ‘Nybygger’-huset, mens tre af parrene har søgt nye boligdrømme.

Simon og Anne, 2013

Simon og Anne blev de allerførste vindere af ”Nybyggerne” i 2013, da de vandt et rækkehus til en værdi af 2,2 millioner kroner lidt uden for Kolding. Efter to år valgte parret at sælge huset på grund af beliggenheden
og størrelsen. De savnede byen og et ekstra værelse. De flyttede derfor til et større hus tættere på Kolding by.

Lise og Michael, 2016

Lise og Michael vandt anden sæson af programmet og rykkede fra Nordjylland til Farum i Nordsjælland i deres vinderhus til 3,4 millioner kroner. Her blev de både gift og blev forældre til Villy. Efter to et halvt år fik parret hjemve og solgte ‘Nybygger’-huset. I dag bor de i Jylland omgivet af familie i et hus, som de har bygget fra grunden.

Anne og Todd, 2017

I tredje sæson vandt Anne og Todd drømmehuset i Aalborg.

– Vi bor stadig i vores hus, som vi vandt i 2017. Det har opfyldt alle vores behov og ønsker. Det ligger i min hjemby, og det ligger i et dejligt børnevenligt område. Siden vi vandt, er vi blevet en familie på fire, og vi udvider familien igen til februar, fortæller Anne til HER&NU.

Charlotte og Frederik, 2018

I august 2018 flyttede Charlotte og Frederik ind i deres vinderlejlighed i Hedehusene på Sjælland til en værdi af 3,4 millioner kroner.

–  Efter vi fik vores søn, ville vi gerne hjem til Jylland for at bo tæt på familien. Vi bor nu i et skønt hus ved vandet syd for Aarhus, og her går det godt, fortæller Charlotte.

Ida og Mads, 2019

I 2019 vandt Ida og Mads et hus i Randers til 2,6 millioner kroner. Parret flyttede derfor fra København til den jyske by. I dag bor de stadig i huset i Randers, og sammen driver de en fælles virksomhed, hvor de sælger japansk keramik samt malerier og plakater, som Ida laver.