Husker du vinderen af 'Paradise Hotel' sæson 3? Det laver hun i dag

Den tidligere ‘Paradise Hotel’ arbejder stadig med reality-tv.

Paradise Hotel sæson 3
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. juli 2016 kl. 12:55

Det var en iskold Camilla Sys Tygesen, der tilbage i 2007 smed guldkuglen og snød sin partner, Kenneth Ebert, i finalen af ‘Paradise Hotel’ sæson 3. Camille rejste derfor hjem fra Mexico med 450.000 i bagagen, mens Kenneth stod tilbage med tomme lommer. Camilla blev den største vinder indtil i år, hvor Mathias også smed kuglen ved de 450.000 kroner.

Sæson 3: Camilla vandt "Paradise Hotel" tilbage i 2007, hvor hun for næsen af sin partner tog alle pengene. I dag arbejder paradisoen som chefredaktør i firmaet "United" og har en søn.

Sæson 3: Camilla vandt “Paradise Hotel” tilbage i 2007, hvor hun for næsen af sin partner tog alle pengene.


Efter programmet udtalte den tidligere ‘Paradise’-babe til Ekstra Bladet, at hun ville dele lidt af pengene med nogle andre deltagere. Det resterende beløb skulle derefter bruges på at indfri nogle lån, nyde livet og rejse lidt. Camilla havde samtidig en drøm om at komme bag kammeraet, hvorfor hun søgte ind på Film- og medievidenskabs uddannelsen i København, skriver TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinderne: Hvad laver de i dag?
Camilla deltog efterfølgende i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2007, hvor hun sammen med et hold af tidligere ‘Paradise’-deltagere skulle forsøge at klare sig på en øde ø. Det viste sig dog at være hårdere end forventet, og Camilla valgte i tredje afsnit at kaste håndklædet i ringen, da livet på en øde ø ikke var noget for hende.
LÆS OGSÅ: Danmarks første vinder af ‘Paradise Hotel’: Det laver han i dag
LÆS OGSÅ: Husker du vinderne af ‘Paradise Hotel’ sæson 2? Her er de i dag
Drømmen gik i opfyldelse
Den i dag 30-årige Camilla startede i 2005 på sin Bachelor i kommunikation og virksomhedsstudier i 2005. På kandidaten blev hun optaget på Medievidenskab på Københavns Universitet, hvor hun i 2011 fik sin kandidat.
I dag er den tidligere reality-babe redaktionschef hos United Production, som blandet andet står for at producere ‘Silas, Johannes og Louise’ og ‘Robert Hansen – tilbage til livet’ ‘. Den 11. januar gik endnu en drøm i opfyldelse for Camilla, da hun blev mor til en lille dreng, der hedder Nohr.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.