Husker du 'Topmodel'-vinderen fra 2013?: Sådan går det hende i dag

Den tidligere ‘Topmodel’-vinder kører derudad med karrieren.

Af Emilie Holm Egebro - 29. august 2016 kl. 20:55

Tilbage i 2013 vandt Louise Mørck Mikkelsen titlen som ‘Danmarks næste Topmodel’. Hendes karriere tog efterfølgende hurtigt fart, og allerede kort tid efter var Louise et kendt navn både i Danmark såvel som udland.
Nu er der gået tre år, siden Louise vandt konkurrencen, og det er sidenhen kun gået fremad med modelkarrieren.
– Efter jeg vandt ‘Topmodel’ havde jeg fra begyndelsen ret mange jobs, så efter et halvt år rejste jeg til Sydney som fuldtidsmodel, hvor jeg boede og arbejdede i et par måneder. Sidenhen har jeg så mere eller mindre rejst verden rundt. Jeg boede få måneder i London og det sidste halve år, har jeg så levet i Los Angeles. Det er indtil videre mit favoritsted, men New York kalder også snart, så det glæder jeg mig til, siger Louise til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så jeg har rimelig travlt og lever af at være model. Faktisk har jeg ikke rigtig tid til at lave andet, men når jeg ikke er på modeljobs laver jeg gerne noget socialt eller hopper en tur i fitness. Det er også svært for mig at lægge planer, da der hele tiden sker noget nyt. Så jeg nyder bare livet og tager en dag ad gangen.
LÆS OGSÅ: Se ‘Topmodel’-vinder Louise til modeugen
Måtte bevise sit værd
Selv om det har været en stor hjælp for Louise, at hun kom frem på grund af ‘Topmodel’, så har der også været tidspunkter, hvor programdeltagelsen har været en barriere.
– ‘Topmodel’ gav mig nogle gode erfaringer og har også været et springbræt. Så jeg fik blandt andet en rigtig god start ud af forsiden i Cover, som faktisk stadig bliver brugt i min portfolie. Programmet er en god “model-skole”, da man lærer mange ting og ligesom bliver “opdraget”, forklarer Louise, men tilføjer så:
– Samtidig har jeg dog også måtte bevise overfor nogen, at jeg ville mere end bare at deltage i et reality-show. Jeg husker tydeligt, at en fotograf talte lidt nedladende om det, men sidenhen har udtalt, at jeg er en af hans favoritter – og han har ellers nogle ret store navne bag sig.
Se billeder af Louise øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder Louise om livet efter programmet
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de norske og svenske ‘Topmodel’-deltagere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.