Husker du Stina fra 'Paradise Hotel'? Det laver hun i dag - Her & Nu

Husker du Stina fra 'Paradise Hotel'? Det laver hun i dag

Stina deltog i sæson 6 af ‘Paradise Hotel’ og ‘Paradise Hotel Reunion’, men i dag er det ikke længere reality-tv, der fylder.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. maj 2014 kl. 12:00

Den tidligere ‘Paradise’-deltager, Stina Bentsen, gjorde sig i den grad bemærket, da hun tonede frem på skærmen tilbage i 2010 i den sjette sæson af ‘Paradise Hotel’.
Her blev hun som bekendt blandt andet beskyldt af Amalie for at klæde sig som en russisk roulette. Og de to piger havde noget af en bitch-fight kørende på hotellet.
Men det var tilbage i 2010, og meget er sket siden i Stinas liv, fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Jeg har svært ved at at identificere mig selv med den, jeg var dengang, jeg deltog i ‘Paradise Hotel’. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget siden, siger Stina til Realityportalen.dk og fortsætter:

Stina har under sin uddannelse kun scoret lutter 10-taller. (Foto: Privat)

Stina har under sin uddannelse kun scoret lutter 10-taller. (Foto: Privat)


– Jeg er i gang med at uddanne mig som Social og Sundhedsassistent, og jeg er færdiguddannet til november 2014 . Til hverdag arbejder jeg på Bispebjerg Hospital i psykiatrien, og det er rigtig spændende at hjælpe mennesker med forskellige former for sindslidelser, siger hun og tilføjer, at hun får gode karakterer.
LÆS OGSÅ: Nick Zitouni: Sådan har jeg det i dag
Vigtigt at tale om sindslidelser
For Stina er det vigtigt at tale åbent om de problematikker, der nu en gang følger med, når man har en sindslidelse.
– Psykiatrien er et tabu for mange mennesker, og det er vigtigt for mig at videregive andre den information, at det er okay at søge hjælp, hvis man lider af en sindslidelse. Og jeg føler mig meget inspireret af alle de dygtige og kompetente fagfolk, som jeg omgives med hver dag i jobbet som Social og Sundhedsassistent, siger Stina.
Stina forklarer, at hun valgte at tage netop den uddannelse, fordi hun var parat til at sætte andres behov før sit eget.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina lider også af livmoderhalskræft
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.