HUSKER DU? Sådan går det Dan fra ’Singleliv’

Den tidligere deltager nyder livet som far.

Af Pernille Hahn Hauberg - 18. januar 2017 kl. 8:52

I 2012 deltog den i dag 42-årige professionelle pokerspiller Dan Bitsch i Kanal 4-programmet ’Singleliv’. Efter sin medvirken forelskede han sig i den nu 30-årige Charlotte, og for halvandet år siden kunne de byde deres første fælles barn, Rose Mercedes Bitsch Pedersen, velkommen til verden.
LÆS OGSÅ: Dan fra ‘Singleliv’ jubler: Jeg skal være far igen
Med Dans søn på snart ni år fra et tidligere forhold og han og kærestens lille datter på nu halvandet år lyder der således to hold barnefødder på gulvene i Dan og Charlottes fælles hjem i Ikast i Midtjylland, og pokerspilleren vil ikke afvise, at der kan være flere på vej.

Dan i selskab med sine to guldklumper. (Foto: Privat)


– Det vil Charlotte i hvert fald rigtig, rigtig gerne, men det er ikke noget, vi er startet på endnu. Jeg har vænnet mig til tanken om, at der nok skal blive en mere, fortæller Dan og fortsætter:
– Det er jo lidt vildt, fordi inden jeg mødte hende, regnede jeg ikke med, at jeg skulle have flere børn. Med min alder troede jeg sgu, løbet var kørt. Så er det lidt vildt pludselig at få en og måske skulle have en mere. Nu har man så lige været det igennem igen, men hvis det skal være, så skal det også være snart, fordi klokken slår, og man bliver jo ikke yngre. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet næsten ti år ældre siden sidste gang.
Foreløbig nyder parret deres tilværelse i det midtjyske, hvor Dan fortsat lever af at spille poker, og kæresten Charlotte til februar kan fejre at færdiggøre sin uddannelse som SOSU-assistent.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-Dan har fået en datter
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Putte: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.