Husker du 'Paradise'-vinderen fra sæson 3? Sådan går det hende i dag - Her & Nu

Husker du 'Paradise'-vinderen fra sæson 3? Sådan går det hende i dag

Camilla Sys Tygesen er ikke længere at finde foran kameraerne – men derimod bag dem.

Af Emilie Holm Egebro - 31. januar 2016 kl. 18:00

I ‘Paradise Hotel’ sæson 3 snød Camilla Sys Tygesen sin partner Kenneth Kondrop i finalen og løb med alle 450.000 kroner. Efterfølgende deltog hun samme år i ‘Robinson Ekspeditionen’, men siden da har vi ikke set den mørke skønhed i reality-programmer.
I dag, ni år efter, er den 30-årige ‘Paradise’-vinder blevet mor og er stadigvæk at finde indenfor tv-verdenen. Nu er det dog på den anden side af kameraerne.
– Allerede da jeg deltog i ‘Paradise Hotel’, læste jeg kommunikation på Roskilde Universitet. Så efterfølgende gjorde jeg egentlig bare mit studie færdig, og i dag er jeg så blevet redaktionschef på flere af Kanal 4’s programmer, siger den smukke Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg arbejder blandt andet med programmerne ‘Silas, Johannes og Louise’ og ‘Robert Hansen – tilbage til livet’. Jeg er rigtig glad for det, som jeg laver i dag, men det er bestemt ikke, fordi jeg skammer mig over min deltagelse i reality-programmerne. Jeg har bare ikke lige tid til det hele.
Se billederne af Camilla øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er blevet mor
LÆS OGSÅ: TV3 forklarer sig: Derfor kan voldsdømte være med i Paradise
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.