Husker du 'Paradise'-Benjamin? Her er han i dag

Der er bestemt sket meget for Benjamin, siden han for ti år siden medvirkede i ‘Paradise’.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2019 kl. 12:58

Da ‘Paradise Hotel’ sæson fem rullede over skærmen i 2009, var Benjamin Danni Papp blandt startcastet. Han nåede til afsnit 28, hvor han desværre røg ud, men han fik bestemt en oplevelse for livet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk efter skilsmisse: Ekskones nye fyr er drømmen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Realitypar skal giftes
Siden har vi ikke set meget til Benjamin, der ikke har medvirket i flere reality-programmer. Det betyder dog ikke, at han ikke har overvejet det flere gange:
– Jeg har gennem tiden haft lyst til at medvirke i mere tv op til flere gange. Jeg har endvidere været til flere castings, men vi har ikke kunnet blive enige om de sidste detaljer i forhold til økonomi. Jeg elsker udfordringer og dét at overraske, især når folk omkring én i særdeleshed mener, at noget ikke kan lade sig gøre. Qua de ting i livet, som jeg har været igennnem, er jeg ikke så let at slå ud, så det kræver noget at få mig på andre tanker, såfremt jeg har sat mig for noget. Hvis jeg en dag skulle medvirke i et tv-program igen, skulle det være under de helt rigtige omstændigheder – alt afhængig af hvordan og hvorledes mit liv også ser ud, fortæller den i dag 33-årige Benjamin.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt
– Hvis du spurgte mig for 10 år siden, ville jeg sige, at jeg måske på nuværende tidspunkt ville have alderen lidt imod mig. Men jeg sætter utrolig stor pris på mit ve og vel og er samtidig måske i mit livs form. Så jeg har det rigtig godt. Nu er ‘Paradise Hotel’ jo en del år tilbage, så der er da sket lidt ændringer siden i mit liv. Jeg har fået verdens dejligste datter, Emily på fem år, og jeg prioriterer min tid efter, hvad der giver mig selv og dem omkring mig den bedste energi. Til dagligt arbejder jeg som tekniker, og så har jeg fundet mig godt til rette på de sociale medier, hvor jeg blandt andet er en af de omvandrende reklamesøjler, fortsætter han.
Benjamin og Emilys mor gik fra hinanden for fire år siden, men de to har i dag et godt samarbejde omkring datteren. I dag danner Benjamin selv par med Line Rømer Borregaard, som er ekskone til Ronnie Rømer Borregaard – ‘Paradise Hotel’-hunken fra sæson fem, hvor Benjamin også medvirkede. Benjamin og Line mødte hinanden tilbage i april og blev kærester i august.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod
Se billeder af Benjamin og Emily nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Personligt indlæg ⛔️ (Hudløs ærlig – kom lidt tættere på). . Der er i den seneste tid kommet et par hundrede nye følgere til – Der er nogle som er røget fra i farten og så er der jer, som har fulgt med i mit liv, helt fra starten ??? Uanset hvad, så bukker og nejer jeg for, at I har lyst til at kigge med bare en gang imellem ??? . For jer som er nyankommet, velkommen til mit liv i små firkanter ?? . Som I kan se på billedet, så er det her i grove (blide og søde) træk, hvad min dejlige hverdag bringer ??‍♂️ . Jeg er 33 år og er født og opvokset på Amager i København (Nogle kalder Amager for lorteøen – mest fordi, at det i gamle dage var en losseplads) ? Nok om det for nu…? . I en tidlig alder mistede jeg begge mine forældre, flyttede på ungdomspension og lærte livet at kende fra et lidt anderledes perspektiv ? På nuværende tidspunkt får jeg som mange gange tidligere, følelsen af, at de rigtige mennesker omkring én, kan være med til at klare selv den største udfordring ? . Mit liv blev beriget med en prinsesse tilbage i år 2014, da jeg skulle være far til min datter Emily ? Emily er idag 5 år og hvis I skulle have gode råd til hvordan man begriber en allerede eksisterende teenager, (pheeew) så tages de imod med kyshånd ? Elskede pige ??? . Til hverdag, i weekenderne og når jeg kan komme til det, kysser jeg på min kæreste Line ? Line har to børn, Villads og Alberte og som iøvrigt krydrer vores hverdag med i særdeleshed meget charme og kærlighed ????? . Til hverdag når jeg ikke passer de sociale medier, arbejder jeg som de fleste andre mennesker på fuldtid som tekniker ? Min filosofi er lidt, at jeg arbejder for at leve og ikke omvendt ??? . For mig er kvalitetstid vigtig, måske fordi jeg nyder at gå i dybden med de ting jeg foretager mig eller dét, at være tilstede overfor min familie og venner ?? . Bevægelse, træning og velvære går hånd i hånd for mig. Et par gange om ugen er jeg i bevægelse og jeg elsker det ??‍♂️??‍♂️ (måske mest fordi der så er mere plads til bland selv slik) ?? . Hvis du læste med helt hertil, så håber jeg du kom lidt tættere på ??‍♂️ . Med smil, en tak og håndtegn, ønsker jeg jer en skøn weekend ?

Et opslag delt af Benjamin Danni Papp©️?? (@benjamindannipappdk) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

?‍??

Et opslag delt af Benjamin Danni Papp©️?? (@benjamindannipappdk) den


LÆS OGSÅ: