Husker du 'Paradise'-Anis? Det laver han i dag

Paradisoen nyder livet og er klar med nye planer for sin fremtid.

paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 30. juli 2015 kl. 10:53

Anis Sarcevic måtte som den første forlade ‘Paradise Hotel 2013’. Selvom det ikke blev til mange minutter på skærmen, så formåede den charmerende fyr alligevel at slå sit ansigt fast i folks bevidsthed.
– Da jeg kom hjem, blev jeg genkendt, fordi jeg bor i en lille by, hvor alle kender hinanden. En gang imellem kommer folk stadig og spørger om et billede, men det er ikke så voldsomt som før i tiden, siger Anis til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Voldssigtelse mod ‘Paradise’-Anis frafaldet
Er ikke som på tv
Den Anis, som seerne kunne opleve på skærmen, er langt fra den Anis, der i dag bor sammen med kæresten gennem knap tre år.
– Jeg synes, jeg blev udstillet som en kold og kynisk person inde på hotellet, for sådan er jeg ikke i virkeligheden. Men man ser jo heller ikke alt det, der sker inde på hotellet, men kun de små 30 til 35 minutter, som TV3 viser mandag til torsdag, fortæller han.
Den tidligere paradiso hænger sig dog ikke i fortiden og den måde, som han er blevet fremstillet på. Anis er nemlig på vej mod et nyt kapitel i sit liv.
– Efter ‘Paradise’ har jeg arbejdet som pædagog og haft et par jobs. Til sommer skal jeg begynde i skole igen, hvor jeg tager elektrikeruddannelsen. Så det skal nok blive spændende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.