Husker du Moppers hund Pixie? Sådan går det i dag

Linse og Didde får et gensyn med Pixie, som bogstavelig talt er en hund, der kan bide fra sig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. maj 2020 kl. 10:56

Linse er taget på besøg hos Bjarne og Ella, som blev de nye ejere, da Mopper tilbage i 2015 måtte skille sig af med sin lille hund Pixie. Det var ikke et ønske, men hun var nødt til det, da den lille Pixie var og stadig er en hund med temperament, og under en gåtur med Mopper bed den en anden hund og dens ejer.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Luksusfælden’-ekspert må flytte fra hjem og droppe drømmerejse

Pixie i dag. (Foto: TV3/Viaplay)


Derfor bliver Linse også en smule berørt, da hun sammen med Didde er på besøg hos Bjarne og Ella for at se, hvordan Pixie har det.

(Mopper og Pixie. Foto: TV3)


– Jeg må indrømme, at jeg får sådan en klump i halsen, når jeg sidder her med Pixie, fordi jeg ville sådan ønske, at Mopper kunne være her bare i to minutter, siger Linse i ‘Familien fra Bryggen’-programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus
Linse er nu ikke så overrasket over, at Pixie har det rigtig godt.
– Allerede da Pixie havde været hos Bjarne og Ella i 14 dage, havde hun skiftet sin adfærd rigtig meget. Det var ikke, fordi Mopper var ond ved hende, Mopper havde bare ikke styr på hende. Hun er halv Jack Russel-terrier, og der skal man altså vide noget om hunde. Man skal ikke være hård ved dem, men de skal trænes.
LÆS OGSÅ: Türker og Sarah er igen kærester: Derfor var forholdet hemmeligt
Gensynet med Pixie gør Linse helt varm om hjertet og rigtig glad, og derfor lover hun sig selv, at hun skal gøre det fast en gang om året.
Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay.