Husker du 'Mit plastikmareridt'-Mette? Nu er hun tilbage

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ møder vi Mette, som tidligere har fået afslag fra lægerne, men nu er klar med et nyt forsøg.

Af Emilie Holm Egebro - 14. marts 2017 kl. 16:25

Når ‘Mit plastikmareridt’ i aften ruller over skærmen, møder vi Mette, som er genganger i programmet.
I 2015 fik hun en brystforstørrende operation, men desværre gav den ikke Mette det ønskede resultat, og for et helt år siden opsøgte hun lægerne i ‘Mit plastikmareridt’. Hun blev dengang afvist, fordi hun kun lige var holdt op med at amme, men nu er hun tilbage med nyt håb.
– Hele min ungdom har jeg været ked af min overkrop, fordi jeg har nogle ar på maven, og derfor beslutter jeg mig for at få lavet mine bryster, så jeg i hvert fald kan blive glad for den del af min overkrop, fortæller Mette i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: Ung mor fik hjælp i ‘Mit plastikmareridt’: Sådan går det i dag
– Det er lidt et problem, at Mette regner med, at en brystoperation kan fjerne de problemer, som hun har med sin mave. Jeg bryder mig ikke om den tanke, at noget skal løse noget andet, er lægen Marie Louise von Sperlings holdning, men lægerne går alligevel ind i projektet med åbent sind:
– Vi vælger at kigge på Mette med helt friske øjne, og vi må jo også sige, at nu er der gået noget tid, og det vil sige, at forholdene også er anderledes i dag, end da vi så hende sidst, fortæller læge Jens Jørgen.
Smugkig klippet nedenfor, hvor Mette viser sine bryster frem til lægerne:

Find ud af, hvordan det går med Mette i ‘Mit plastikmareridt’ i aften klokken 21.00 på TV3.
Du kan også gense Mette, da hun sidst var med i ‘Mit plastikmareridt’ herunder:


LÆS OGSÅ: De BEDSTE forvandlinger i ‘Mit plastikmareridt’
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Nina jubler over nye bryster
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.