Husker du historien om Bendtners lyserøde støvler? - Her & Nu

Husker du historien om Bendtners lyserøde støvler?

Fodboldspilleren fortæller, om de lyserøde støvler endte med at blive en succes eller fiasko.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. juni 2020 kl. 12:56

Da Nicklas Bendtner spillede i Arsenal i England, havde han en kontrakt med sportsbrandet Nike. Og her kom han selv med en farverig idé.

LÆS OGSÅ: Bendtner efter familiekonflikt: Sådan er forholdet til min mor i dag

– Jeg kunne godt tænke mig at spille i et par lyserøde fodboldstøvler. På det tidspunkt var jeg i ret høj kurs, så det går de med til, og de får produceret nogle lyserøde fodboldstøvler til mig. I første omgang var det egentlig kun mig, der skulle spille i dem, men der er jo selvfølgelig også en form for marketing i det, fortæller Bendtner i et interview i ‘Bendtner og Philine’.

Det endte med, at én spiller i Spanien, Italien, Tyskland og England fik udleveret et par af de eksklusive, lyserøde fodboldstøvler.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

– Problemet var, at da jeg får mine lyserøde støvler, så performede jeg ikke rigtig på banen, indrømmer Bendtner.

Derfor blev der både lavet memes og skrevet flere artikler, som lavede sjov med tøsedrengen Nicklas og de lyserøde støvler. Da Arsenal skulle spille en særlig Champions League kamp, blev det helt afgørende for, om Nicklas og de lyserøde fodboldstøvler endte med at blive en kæmpe succes eller fiasko.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Se i klippet herunder, hvordan kampen endte. Se hele afsnittet af ‘Bendtner og Philine’ netop nu på Dplay. 

Læs mere om