Husker du Hannah fra 'De unge mødre'? Sådan går det i dag

Der er sket meget hos kristne Hannah, som var en af de første unge møder, som tv-seerne stiftede bekendtskab med.

Af Jonas Sand - 15. oktober 2018 kl. 19:30

Da ‘De unge mødre’ begyndte at rulle over skærmen for 13 år siden, kunne seerne blandt andet følge med i livet hos Hannah Chordt Nielsen og datteren Angela. Forholdet til datterens far gik dog i stykker, og efter et stykke tid forlod Hannah igen serien.
Siden er der sket meget hos den unge mor, der har fået endnu en datter, Celina på seks år. Selv er Hannah fyldt 30 år, og Angela har rundet 13 år. Og de har det alle godt, fortæller den tidligere ‘De unge mødre’-deltager til Realityportalen.

Sådan ser 30-årige Hannah ud i dag. (Foto: Privat)


– Privat går det meget godt. Celina, min yngste, er lige startet i skole. Hun elsker skolen og glæder sig til at komme afsted om morgenen, og når hun bliver hentet fra SFO’en om eftermiddagen, fortæller hun ivrigt omkring alt det, hun har lært. Så det har været en faktisk start på skolen for hendes vedkommende, siger Hannah.
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Heidi afslører nyt, stort projekt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et tilbageblik på Hannahs tid i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter intimpiercet af ung mor
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter planlægger flere penis-piercinger

Skal ikke konfirmeres

Hendes ældste datter har nået en alder, hvor det normalt betyder, at man skal begynde at tænke på konfirmationsforberedelse. Det bliver der dog ikke noget af hos Hannah. Angela har nemlig valgt, at hun ikke vil konfirmeres.

Celina og Angela, der efter farens og eget ønske ikke vil medvirke på billeder forfra, er efterhånden blevet et par store piger. (Foto: Privat)


– Angela ønsker ikke at blive konfirmeret, da hun er usikker på, hvad hun tror på. Så i stedet for at sige ja til en religion, som hun ikke er sikker på, så vil hun hellere lade være, siger Hannah og fortæller, at datteren i stedet skal fejres med en stor fødselsdag, når hun fylder 14.
Den opmærksomme ‘De unge mødre’-seer vil vide, at kristendommen altid har betydet meget for Hannah, og at det var noget, der var fokus på, da hun selv medvirkede i reportageserien. Alligevel accepterer hun fuldt ud datterens valg.
LÆS OGSÅ: Unge mødre på sexmesse blandt intimpiercinger og dildoshow
LÆS OGSÅ: Ung mor fyret fra ‘Tattoo salonen’
– Det har været lidt svært for mig, da jeg selv er kristen. Men jeg støtter hende 100 procent i hendes beslutning. Jeg har altid været af den overbevisning, at mine børn selv skal finde ud af, hvem de er, og hvad de tror på, siger hun og fortsætter:
– Jeg kan som kristen mor vise hende, hvad det er, jeg tror på, og jeg kan vise hende igennem mine egne handlinger, hvordan jeg ønsker, hun selv skal leve livet. Men beslutningen skal komme fra hendes eget hjerte. Jeg vil ikke presse hende til at gøre noget eller leve på en bestemt måde, hvis ikke hun selv føler, at det er det rigtige for hende.
Selv om kristendommen har fyldt meget i Hannahs liv, og hun blandt andet arbejdede som sanger i et kirkekor i ti år, frem til hun fyldte 24, så er hun ikke længere fast deltager, når der bliver afholdt gudstjeneste.
– Jeg går ikke fast i kirke længere, nej. Mine søndage er de eneste dage, hvor jeg stort set ingen planer har, så de bliver brugt på afslapning, siger den kristne unge mor.
LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer beskyldt for tyveri i ‘Paradise Kollektivet’
CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Ro på kærligheden

Hannah startede den 20. august hos firmaet West Bridge Tattoo, hvor hun sidder som selvstændig piercer med enkeltmandsfirmaet Bellmod Piercing. Og det er noget, hun er godt tilfreds med indtil videre.
– Som altid er alt opstart lidt svært, men det var forventeligt. Jeg er en nyt sted, nye omgivelser og i en hel ny by. Folk skal lige finde ud af, hvor jeg er henne. Men opstarten har været rigtig god, siger den unge mor om firmaet.
Mens der er succes på arbejdsfronten, så er der ikke den helt samme succes i kærlighedslivet – i hvert fald ikke i de seneste år. Men måske ændrer det sig snart for Hannah.
– Kærlighedslivet for mit vedkommende er ikke-eksisterende. Til januar har jeg været single i ni år. Jeg har datet nogle stykker, men det er ikke blevet til noget seriøst. Jeg dater også en nu her, men tiden må vise, om det bliver til mere mellem os, siger Hannah, der ikke vil sige meget mere om den nye fyr.
– Vi har ikke kendt hinanden længe nok til, at jeg ønsker at uddybe meget mere. Ej, vi har set lidt til hinanden i lidt over to uger, så det er meget nyt, griner Hannah.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen
LÆS OGSÅ: Ung mor raser efter fødslen: Jeg er så vanvittig træt af det!