Husker du 'Ex on the Beach'-William? Her er han i dag

William rejser verden rundt som DJ, bor hos sin mor og vender måske tilbage i ‘Ex on the Beach’ inden længe.

Af Lykke Buhl - 31. oktober 2019 kl. 7:22

Det var ikke længe, seerne af første sæson ‘Ex on the Beach’ fik fornøjelsen af DJ’en William.
Han kom ind i villaen og begyndte at flirte med Caroline, der forinden havde været sammen med Mathias, som desværre blev sendt ud. Men da Mathias kom tilbage i villaen, så han rødt overfor den stakkels, intetanende William.
Og det er særligt den akavede skideballe, som Mathias giver William, som man husker Williams deltagelse i ‘Ex on the Beach’ for. Som bekendt endte Mathias og Caroline sammen igen, og William røg ud af villaen. Mathias og Caroline danner stadig par den dag i dag, men hvad er der blevet af William siden første sæson af ‘Ex on the Beach’?
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

International DJ i børnehaven

Det lange lange, krøllede garn, som giver William et let genkendeligt ydre, er i hvert fald stadig er intakt, og han kæmper stadig for at få det store gennembrud.
– Jeg arbejder stadig som DJ. Jeg fokuserer meget på min musik nu og prøver at komme mere internationalt ud og håber på, at jeg måske kan lave noget, der er godt nok til at blive signet, forklarer William, der siden januar har turneret verden rundt som DJ i duoen Benico.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus
Men selvom DJ-livet har taget fart, og de store planer for musikkarrieren ligger klar, så har William også et fleksibelt bijob som vikar ved siden af.
– Jeg arbejder i en børnehave og har det rigtig godt med det. Jeg har gået på business school og arbejdet i tøjbutik, men det har aldrig givet mig så meget, som det gør at arbejde med børn, fortæller han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

Bor hos sin mor

De mange rejser, livet som upcoming DJ byder på, har også haft flere konsekvenser for William. Jobbet i børnehaven er heldigvis fleksibelt, men det er en fast lejlighed knap så meget.
– Da jeg kom hjem fra ’Ex on the Beach’ rejste jeg ret meget for at spille, så jeg tænkte, at i stedet for at betale dyrt for at have en lejlighed, så flyttede jeg faktisk hjem til min mor lidt udenfor Roskilde. Så der bor jeg lige pt, forklarer William.
Desværre betyder de mange rejser også, at William ikke synes, at han kan være bekendt at starte et forhold.
– Jeg ses jo med lidt her og der, men det er ikke sådan, at jeg har nogen fast. Det vil jeg egentligt heller ikke, fordi jeg tror ikke, jeg er i en position i mit liv, hvor jeg kan være der for en kæreste, fordi jeg rejser så meget, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

Tilbage i ’Ex on the Beach’?

Da DJ-livet er førsteprioriteten i Williams liv lige nu, så er det også de fremtidige bookinger som DJ, der som det eneste kan forhindre William i at stille op i mere tv.
– Jeg er klar på nye eventyr, og jeg vil meget gerne være med i noget tv igen – om det bliver ‘Ex on the Beach’ eller hvad det gør, så er jeg klar på det hele, fortæller William.
Da der er åbent for casting til en fjerde sæson af ’Ex on the Beach’, så ville det også være oplagt for William at vælge netop det realityshow, som bestemt også frister ham.
– Metronome var jo dem, der fik mig ind i reality til at starte med, så jeg vil jo altid synes, det ville være sjovt at komme tilbage til ‘Ex on the Beach’. Det kunne da være rart, hvis de skrev til mig først, nu må vi se, om jeg skriver til dem. Det kommer jo an på hvad, mine bookinger er her til sommer, forklarer William.
LÆS OGSÅ: Geggo i chok: Hvad er der sket med min mor?
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Markant ‘Ex on the Beach’-profil vender tilbage i ny sæson