HUSKER DU? Da Geggo vandt 'Divaer i junglen'

Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’, lærte hun, at man skal kæmpe og ikke give op.

Af Louise Vilsbøl - 7. juli 2017 kl. 16:55

Der er sket meget med Geggo igennem de sidste fire år, siden hun deltog i ‘Divaer i junglen’ tilbage i 2013. Især efter hun mødte sit livs kærlighed, Cengiz, er det gået stærkt, og nu er hun mor, har sin egen skønhedssalon og er en af landets største realitystjerner.
Men måske blev hele kimen til Geggos store succes lagt allerede under ‘Divaer i junglen’. Da hun vandt finalen, lød det i hvert fald sådan her:
LÆS OGSÅ: Efter dommen: Det skal der ske med Nadia Shila og Heidi nu
– Jeg har lært, man bare ikke giver op lige meget hvad. Jeg har lært, at man skal bare kæmpe og kæmpe og kæmpe også i livet, det er i alt altså. Man skal bare ikke give op, for så vinder man. Se mig nu, jeg er ikke en taber, jeg er en vinder.
Man kan stadig se ‘Divaer i junglen’ på TV3s gratis-tjenste Viafree, hvor både den første og den anden sæson, som Geggo altså vandt, ligger.
GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz’ bryllup kommer på tv
LÆS OGSÅ: Linse i nyt tv-program – uden familien
Geggo vandt titlen og 100.000 kroner – se eller gense finalen herunder, og se hele finaleafsnittet gratis på Viafree HER.

Herunder ses en længere udgave af finaleklippet, hvor man får hele udfordringen med.

LÆS OGSÅ: Derfor blev Linse enlig mor: Geggos far var stiknarkoman
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.