Husker du Christina Brodersen fra 'De unge mødre'?

En af de første og helt store personligheder i ‘De unge mødre’ var Christina Brodersen fra Amager, som sammen med Peter fik sønnen Lucas.

Af Maiken Støvring - 5. december 2013 kl. 12:34

Vi lærte Christina Brodersen at kende i ‘De unge mødre’, hvor hun sammen med Peter boede i en lille lejlighed på Amager, hvor Danmark fulgte med i deres hverdag. Parret fik en søn sammen, og senere gik parret fra hinanden.

Christina, Peter og Lucas (Foto: SAND TV)

Christina, Peter og Lucas (Foto: SAND TV)


Efterfølgende fandt Peter sammen med Katherina, som vi også kender fra ‘De unge mødre’, men også Christina har fundet lykken igen.
– Jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i fem år. Dertil kom tre bonusbørn, og så har jeg lige fået en datter, så lige nu er jeg på barsel, fortæller 28-årige Christina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse napper en omgang mere af ‘De unge mødre’
Savner ikke TV
Selvom den unge mor var populær på skærmen, savner hun ikke tiden på skærmen, og har heller ikke lyst til at vende tilbage.
Christina sammen med datteren Stella. (Foto: Privat)

Christina sammen med datteren Stella. (Foto: Privat)


– Jeg stoppede, da Peter og jeg gik fra hinanden, og jeg kommer ikke tilbage. Men jeg bliver da stadig genkendt, selvom det er så mange år siden, forklarer hun.
Christina har også masser at få tiden til at gå med. Ud over sin lille datter og bonusbørnene, har hun også Lucas som, snart bliver ni år.
– Og så går jeg stadig meget op i at lave negle, og håber meget, at jeg kan vende tilbage til det efter min barsel, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’: Lille Lia er kommet hjem
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser