Husker du Baraa fra ‘X Factor’? Her er han i dag

Baraa charmede sig ind i danskernes hjerte, da han som 15-årig medvirkede i ‘X Factor’. I dag er han en voksen mand på 20 år, som er ved at skabe en ny tilværelse i København.

Af Rikke Lynge - 13. oktober 2020 kl. 12:08

I 2015 blev den dengang kun 15 årige Baraa Qadoura kendt som ‘X Factors’ største charmør. Baraa blev stemt ud af dommeren Lina Rafn i sangkonkurrencen lige inden semifinalen. I dag bor den nu 20-årige kunstner i København.

– Jeg er flyttet fra Aarhus til København for to måneder siden. Jeg har fået arbejde på et lager for at få en stabil indkomst, men planen er, at jeg skal leve af musik og underholdning, fortæller Baraa, da Realityportalen møder ham til åbningen af ‘Robinson’-deltageren Locos nye pita bar i København.

LÆS OGSÅ: Remee om deltagerne: De er som små søskende for mig

På de fem år, der er gået, siden Baraa ver med i ‘X Factor’, har han synget en del.

– Jeg har været med i en gruppe, hvor jeg har været med til at synge. Det er en gruppe i Gellerup, som skal tiltrække de unge og fjerne dem fra kriminalitet. Det har jeg lavet nogle år, og vi har optrådt til Cirkus Summarum og en masse andre jobs i landet for unge, fortæller Baraa.

LÆS OGSÅ: Hemmelighedsfulde Blachman: Jeg arbejder på noget tv

Artiklen fortsætter under billedet.

Barra medvirkede for fem år siden i ‘X Factor’. Han har kendt Loco længe, så han kom og gav en hånd med til åbningen af ‘Pita Pusher’. (Foto: Anthon Unger)

Fremtidsdrømmen

Baraa er ikke færdig med at performe, og han håber, at han en dag kommer til at leve af at underholde folk.

– Jeg drømmer om, at jeg en dag kan lave noget underholdning – om det er talkshow, radio eller min egen YouTube-kanal – alt, der har med underholdning at gøre, det elsker jeg, fortæller Baraa, der ikke som mange andre unge i hans alder er startet på en uddannelse.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

– Jeg tror på, at man i dag kan alt muligt ved bare at være sig selv, og der har været mange beviser på, at man ikke har brug for en uddannelse, men bare man er god til sit arbejde, så kan man komme langt. Det er det, jeg tror på. Hvis der en dag er en uddannelse, der siger mig noget, så vil jeg tage den, men lige nu er universitetet og alt det der meget langt væk, fortæller Baraa.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: YouTube-stjerner stjal specielt minde fra ‘Fangerne på fortet’