Husker du? Årets bitchfights!

Der har langt fra været lutter idyl i reality-land i det forgangne år.

Af Louise Andersen - 30. december 2017 kl. 11:55

2017 er så småt ved at gå på hæld, og lige om lidt skal vi vænne os til at skrive 2018.
De danske realitystjerner har aldrig været bange for at give deres mening til kende – heller ikke, når det kommer til deres mening om hinanden.
Vi har samlet et lille overblik over de største bitch-fights i reality-land, og det er altså ikke kedelig læsning.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandra: Derfor vender jeg tilbage til skærmen
 Dramaet om ringen: Geggo og Cengiz vs. Mai Manniche
I ‘Familien fra Bryggen’ kom det frem, at Geggo og Cengiz følte sig snydt af Mai Manniche og JEWLSCPH. Cengiz havde betalt et stort beløb for Geggos forlovelsesring, som han købte hos Mai Manniches firma JEWLSCPH. Efterfølgende blev han dog kontaktet af en person, der mente, at han lige skulle få ringen vurderet en ekstra gang.
Her stod det klart, efter to professionelle uafhængigt af hinanden vurderede ringen, at værdien ifølge dem var et godt under den pris, som Cengiz betalte. Og det tog Geggo og Cengiz konsekvensen af, og det åbnede en sag mod Mai Manniche.
Sagen udviklede sig dog, idet Mai Manniche i et blogindlæg beskrev, hvordan Cengiz angiveligt havde forsøgt afpresset hende til at betale 100.000 kroner. Manniche beskrev endvidere, hvordan Cengiz have opført sig aggresivt, og hun stillede spørgsmålstegn ved, at Geggo ville giftes med en så truende og aggresiv mand.
Geggo og Cengiz gav dog ikke meget for Mai Manniches beskrivelse af hændelsesforløbet, som de mente var det pure opspind.
Kampen om datteren: Mikkel Skelskov vs. Amalie Szigethy
December måned startede med et brag, da Amalie Szigethy afslørede, at der var risiko for, at hun endte i fængsel for at holde datteren Josephine fra hendes far, Mikkel Skelskov. Amalie fortalte historien om en far, der ifølge Amalie ikke har set sit barn i 8 måneder, lyver om hele sit liv og er på stoffer.
Det ville Mikkel Skelskov dog ikke finde sig i, og han afslørede, at han havde tænkt sig at melde Amalie til politiet for injurier. Derudover havde han et helt andet billede af hændelsesforløbet omkring samværet – eller mangel på samme – med datteren, Josephine.
Pels-drama: Linse Kessler vs. Gustav Salinas
Det gik helt galt mellem de to reality-stjerner, da Gustav valgte at møde op i pels til en gallapremiere tidligere i år. Og så tilmed med Mai Manniche under almen. Det faldt bestemt ikke i Linses smag, hvilket også fik Gustav til at svare igen. 
Hvem er billigst?: Fie Laursen vs. Caroline Petersen
De to paradisoer røg i totterne på hinanden efter et skænderi, og efterfølgende har de for alvor brugt deres sociale medier til at lange ud efter hinanden. Her beskylder de blandt andet hinanden for at være billige. 
Søskende-drama: Fie Laursen vs. Boris Laursen
‘Paradise’-søskendeparret, der ellers som oftest er udadskillelige, fik en alvorlig kure på tråden tilbage i september, da Fie følte, at Boris ikke prioriterede hende højt nok og derudover ikke overholdt deres fælles aftaler omkring Boris’ bog. Dette medførte, at Fie fastslog, at hun aldrig ville tale med Boris igen.
Morhjertet knust: Geggo vs. Nadia Shila
Som den trofaste fan, ‘Familien fra Bryggen’-Geggo er, har hun fuldt tæt med i Nadia Shila-sagen, hvilket også fik hende til at udtrykke stor forargelse over den unge mor. Geggo fortalte blandt andet, at hendes morhjerte græd for Nadia Shilas søn, og at han fortjente et bedre liv end at bo i et motorvejs-telt og tigge til dagen. Hun tilføjede desuden, at sønnen måske ville være bedre tjent uden sin mor. 
‘Forsidefrue’-drama på kryds og tværs
Langtfra ét eksempel kan nævnes, når det handler om bitchfight i ‘Forsidefruer’. I løbet af sæsonen har næsten alle forsidefruer på kryds af tværs været uvenner, og en af de få gange, de fleste af fruerne var enige, handlede om, at de synes, alt var drama med Sarah Louise. 
Drama mellem Flemming vs. de andre fra ‘Robinson Ekspeditionen’
Det var ikke altid nemt at være Flemming under ‘Robinson Ekspeditionen’. Flere gange kom han ud i problemer med de andre deltagere, blandt andet da han kritiserede Majas silikonebryster, og da han beskyldte en anden for at udnytte sin kræftsygdom.
Hvem er løgneren? ‘Landmand’-Danni vs. Louise
Da Danni deltog i ‘Landmand søger kærlighed’ blev han flere gange beskyldt af pigerne for ikke at åbne op for sig selv og ikke engagere sig nok. Der blev dog for alvor drama, da Danni udtalte, hvorfor han hellere ville have haft Pernille med på romantisk weekend fremfor Louise. Louise var nemlig bestemt ikke tilfreds med, at Danni kaldte hende desperat. 
‘De unge mødre’-Dea Louises utroskab med Rasmus
Det gik helt galt mellem ‘De unge mødre’-Dea Louise og Rasmus, som tidligere i år gik hver til sit efter ni år. Årsagen til bruddet var nemlig utroskab fra Dea Louises side, og Rasmus gjorde det klart, at forholdet var endegyldigt forbi. Parret har dog senere fundet sammen igen. 
Snyde-pelsene fra ‘Robinson Ekspeditionen’
2017 blev året, hvor hele tre deltagere blev smidt ud af ‘Robinson’, fordi de havde snydt. De erfarne deltagere Michael Backer og Mathias Lynge vandrede i nattens mulm og mørke sammen med den nye deltager Andreas over til en nærliggende landsby og tiggede sig til en stor fisk, som de så påstod, at de havde fanget om morgenen, inden produktionsholdet kom ud på øen.
Lenny og Simone går bagom ryggen på Philip på ‘Paradise’
Der var for alvor dårlig stemning under ‘Paradise Hotel’, da paradisoen Philip fandt ud af, at hans bedste ven Lenny havde gået ham bag ryggen og kysset med hans ‘Paradise’-kæreste Simone. 
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
LÆS OGSÅ: Lykkeligt ‘Paradise’-par: Her er vores baby
LÆS OGSÅ: ’Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten