Hurra for Hilda: Fejret i Italien

Hilda Heick fejrede sin 75-års fødselsdag ved Comosøen i Italien.

Af Kenth G. Madsen - 6. juni 2021 kl. 09:58

Hilda Heick var lidt bekymret over at skulle rejse på grund af pandemien, men på den anden side var både hun og Keld færdigvaccineret. Så på hendes 75-års fødselsdag den 19. maj tog fødselaren med familien i fly på en fem dages ferie med storslået udsigt til Comosøen i Italien, hvor hun blev fejret med Dannebrog og hurraråb på en italiensk restaurant.

– Det var fantastisk at slippe væk hjemmefra efter en lang nedlukning. Vi nød temperaturen på omkring 20 grader, Keld og jeg sejlede ture på Comosøen, og det var dejligt, beretter fødselaren, som blev inviteret af Annette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer, til at bo sammen med dem i et lejet hus i smukke omgivelser.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

– Vi sørgede for at spritte hænder og bære masker undervejs, siger Hilda, her foran Comosøen (Foto: Privat)

Keld Heick, 75, læste en bog og nød udsigten fra altanen (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Sada Vidoo skal skilles

Familien fik også besøg af venneparret Søren Bundgaard og Helle Dalgaard, der bor i Toscana godt tre timers kørsel fra Comosøen. Keld Heick og Søren Bundgaard har arbejdet sammen tilbage i 80’erne, hvor Søren optrådte med Kirsten Siggaard i duoen ‘Kirsten og Søren’.

Familien Heick, her Annette Heick, 49, og Keld Heick, tog på restaurant med 65-årige Søren Bundgaard og hans kæreste, Helle Dalgaard (Foto: Privat)

– Vi har været venner i mange år og har ofte besøgt dem, når vi har holdt ferie ved Gardasøen. Der blev kværnet gode gamle dage og hygget, siger Hilda om samværet med vennerne, der bedriver ejendomshandel i Italien.

– Det var hyggeligt at se noget andet, men også rart at komme hjem igen, erkender Hilda Heick, der oplevede en ferierejse uden de store problemer, selvom hun frygtede det værste.

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

LÆS OGSÅ: Åbner op om døden: Mindede mig om Mopper