'Paradise'-Amanda taler ud om sine fremtidsplaner

Paradisoen er afklaret omkring, hvad hun skal bruge sin fremtid på, og det gør hende glad.

Af Mikkeline Andersen - 22. november 2014 kl. 11:47

For et år siden festede Amanda Palm på ‘Paradise Hotel’. Dagligdagens bekymringer og fremtidsplaner var for en stund lagt på hylden og erstattet af sol, varme og kulørte drinks i Mexico. Men, men, men. Man kan ikke leve på ‘Paradise’-bølgen til evig tid, og det ved Amanda. Derfor er hun glad for, at hun omsider har fundet ud af, hvad hun vil med sit liv og fremtid.
– Jeg vil rigtig gerne arbejde med mode indenfor tøj, smykker og sko. Jeg starter helt fra bunden, da jeg først skal have noget butikserfaring. Til januar tager jeg et HGS-kursus, uddanner mig i butik, og derefter vil jeg læse videre til indkøbschef, siger Amanda til Realityportalen.dk og understreger:
– Det er 100 procent det, jeg brænder for. Det tog mig lang tid at finde ud af, og jeg har siddet dage i flere timer og bare søgt rundt på nettet. Nu ved jeg, hvad jeg vil, og det er sådan en betryggende følelse.
Amanda er allerede i fuld gang med at få erfaring indenfor branchen. Hun har nemlig fået arbejde i Message i Aalborg.
LÆS OGSÅ: OPRÅB: ‘Paradise’-Amanda: Lad vores forhold være
Bor med kæresten
Efter bruddet med ‘Paradise’-kæresten Henrik Houlberg Petersen var planen, at Amanda skulle finde sig selv og være single, fortæller hun. Men helt efter planen gik det ikke. Paradisoen faldt nemlig for Frederik, og selvom de kun har været kærester i tre måneder, så bor de allerede sammen.
– Det var ikke meningen, at vi skulle flytte sammen, fordi jeg skulle være single, men jeg kunne med det samme mærke, at der var noget specielt ved ham. Faktisk er han alt, hvad jeg har drømt om i en kæreste. Så jeg tænkte: “Ja, ja, så lad os give det en chance”, fortæller hun og tilføjer:
– Jeg har dog haft paraderne oppe i lang tid, og dem, som kender mig, ved også, at jeg er meget kritisk og hurtigt kan blive skræmt væk. Men han har bare gjort og sagt alle de rigtige ting. Som om han nogen gange læser mine tanker. Jeg ved, at det var den rigtige beslutning at flytte sammen.
LÆS OGSÅ: BUM: Pigerne udelukker sex på ‘Paradise Hotel’
Får sommerfugle i maven

Amanda og Frederik m'dtes gennem 'Paradise'-veninden Malene (Foto: Privat)

Amanda og Frederik m’dtes gennem ‘Paradise’-veninden Malene (Foto: Privat)


Parret flyttede mere eller mindre sammen fra dag ét af, og de nyder at være sammen hver eneste dag.
– Vi skændes aldrig. Ingen drama. Vi har det bare sjovt og rigtig godt sammen. Selv her den anden dag begyndte vi lidt at små-diskutere, hvilket næsten ellers aldrig sker, men vi ender begge med at flække af grin. Så vi er bare så gode for hinanden, slår Amanda fast.
Frederik støtter også Amanda i hendes fremtidsdrømme, og hun sætter stor pris på, at han får hende til at tro på sig selv.
– Det er så dejligt at være i et forhold, hvor man er helt ud lykkelig. Nu har vi også kun været kærester i snart tre måneder, så det skulle også helst være sådan. Men vi er sammen hver dag og nat, og vi har det bare så godt sammen. Jeg får stadig sommerfugle i maven over ham, og det er ikke normalt for mig. Her er jeg virkelig faldet.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang er hamrende forelsket
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.