Ibi Makienok bliver ny krimidronning

Hun elsker krimier, og nu har den smukke Ibi Makienok fået muligheden for at blive Danmarks næste krimi dronning.

Af Stefanie Frid Jørgensen - 19. februar 2015 kl. 13:27

I aften indtager Ibi Makienok atter skærmen, når der er premiere på det nye program ‘Tag pengene og løb’, som hun er vært på. Det er et krimiprogram, og netop den genre var en af årsagerne til, at Ibi sagde ja til værtsrollen.
– Jeg elsker krimibøger! Jeg læser alt indenfor krimi. Camilla Läckberg for et eksempel eller Lars Kepler, som jeg lige har læst den nye Stalker. Den var så fed, fortæller Ibi til Realityportalen.
– I programmet skal deltagerne skal nærmest begå en forbrydelse, og så er der aldrig før blevet lavet et krimi-gameshow som dette. Så det synes jeg var meget spændende, fortæller værten.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok: Skiftede navn på grund af medierne
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok: Derfor skiftede jeg job
Den danske vært med flest forskellige værtsroller

Ibi Makienok startede som vært i ‘Paradise Hotel’, og siden hen har hun optrådt i programmer ‘Velkommen hjem’, ‘Ånderne vender tilbage’ og ikke mindst som vært på ‘Go’Morgen Danmark’. Nu tager hun en nu drejning som vært på krimi-programmet ‘Tag pengene og løb’ på Kanal 5, og hun ved, at hun sagtens kan klare rollen som Danmarks nye krimi dronning.
– Jeg elsker det nye show. Det er så fedt at være vært i den genre. Men jeg er nok den vært i Danmark, som har prøvet flest forskellige værtsroller, tror jeg. I år har jeg 10 års jubilæum som vært, og jeg er så taknemmelig over, at jeg har fået alle de muligheder. Jeg er sådan én, som gør det, at når jeg har prøvet noget i et stykke tid, så vil jeg gerne prøve noget nyt. Så jeg er så taknemmelig, fortæller den 39-årige Ibi.
I ‘Tag pengene og løb’ finder Ibi Makinok tilfældige par på gader rundt om i Danmark. Parrene får udleveret en kuffert med 100.000 kroner, og derefter har de én time til at finde det perfekte skjulested til kufferten, inden de to bliver tilbageholdt og eskorteret til hovedkvarteret, hvor de bliver sat i hver sin isolationscelle, mens et hold professionelle efterforskere har 30 timer til at finde kufferten.
Der er premiere på ‘Tag pengene og løb’ på Kanal5 kl. 20.00 i aften
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.