HOTTE BILLEDER: Sådan går det 'For lækker til love'-babe

Christina Odorico nyder livet med sin lille familie.

Af Mikkeline Andersen - 30. oktober 2015 kl. 16:25

Den 17. oktober 2014 blev ‘For lækker til love’-baben Christina Odorico og kæresten Thomas Villadsen forældre til en lille datter. Parret nyder familielivet fuldt ud.
– Det går godt, fortæller en glad Christina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Realitybabes datter døbt: Det hedder hun
Fremtidsplanerne er usikre
Tidligere på årets flyttede Christina og Thomas fra Hvidovre til Rødovre med datteren Philina.
– Det er dejligt at starte noget helt nyt op sammen med et hus, som vi selv har købt. Det, at det er vores helt eget, er vi ret begejstrede for i øjeblikket. Og så er Philina lige begyndt at kravle. Hun er bare så nem og altid glad og smilende, fortalte Christina til Realityportalen.dk.
Med mand, barn og hunde sætter ‘For lækker til love’-deltageren pris på livet, som det er, og tager fremtiden, som den kommer.
– Vi har ikke lagt nogen planer for fremtiden, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe gravid
Er tilbage i god figur
Under sin graviditet tog Christina knap 14 kilo på, men dem tabte hun hurtigt efter fødslen. Hun skulle ikke kæmpe meget med de ekstra kilo, for de forsvandt, fordi hun ingen appetit havde den første måned efter fødslen.
Stille og rolig startede Christina sin træning op igen,og appetitten vendte tilbage. I dag kan man ikke se, at det kun er lidt mere end et år siden, Christina blev mor for første gang.
Tjek galleriet med Christina øverst i artiklen.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.