HOT NEWS: Amalie Szigethy lancerer nyt site

Realitydronningen, Amalie Szigethy, har netop lanceret nyt webunivers.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. oktober 2014 kl. 9:53

Amalie Szigethy er kendt for en lang række realityprogrammer i Danmark og senest også i USA. Hun har før forsøgt sig med at blogge uden den helt store succes. Men denne gang har realityprinsessen stablet et langt mere ambitiøst projekt på benene, nemlig hjemmesiden AmalieSzigehty.com.

Sådan ser forsiden ud på den nye hjemmeside. (Foto: AmalieSzigethy.com)

Sådan ser forsiden ud på den nye hjemmeside. (Foto: AmalieSzigethy.com)


Her kan alle, der elsker Amalie og alle, der elsker at hade Amalie, følge med i, hvad den blonde babe foretager sig både privat og professionelt. Hovedpersonen selv fortæller til Realityportalen.dk, hvorfor hun igen føler behov for at have sin egen hjemmeside.
– Jeg skal bruge siden til både at blogge om mit liv, lave videoer, holde folk opdateret om, hvad jeg går rundt og laver, siger Amalie og fortsætter:
-Det er blandt andet, når jeg er i USA, så er det vigtigt for mig at vise folk, at jeg har en hjemmeside, og hvem jeg er og så videre.
LÆS OGSÅ: Amalie dater amerikansk millionær
Et mix af privat og professionelt
Amalie lægger ikke skjul på, at bloggen kommer til at indeholder masser af lir.
– Der er både plads til arbejde og sjov på min blog. Jeg henvender mig selvfølgelig til mine fans, men jeg håber også, at jeg kan fange en lidt ældre målgruppe og gøre det lidt anderledes, slutter hun.
Allerede nu kan fans få input til diverse skønheds- og modetips, portfolio og musik.
Tjek hjemmesiden ud lige her.
LÆS OGSÅ: Knust paradiso: Min kæreste gik fra mig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.