HOT NEWS: Succesfuld popdronning bliver dommer i 'Popstars'

Se her, hvilken kvindelig kunstner der bliver den ene af tre dommere i ‘Popstars’, som får premiere på Kanal 5 til efteråret.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. maj 2014 kl. 11:15

Til efteråret slår Kanal 5 for første gang dørene op for en spritny omgang af ‘Popstars’. Medina skal, sammen med to endnu ikke offentliggjorte meddommere, arbejde sammen om at finde Danmarks næste store musikalske stjerne.
-Jeg har valgt at sige ja til ‘Popstars’, fordi programmet har en “feel good vibe” uden en konkurrence mellem os dommere. Vi ”dommere” er ikke imod hinanden, vi udnytter hinandens potentiale til at få det bedste ud af deltagerne, hvilket for mig er en stor force, udtaler Medina i en pressemeddelelse.

Medina bliver den ene af de tre dommere i den nye udgave af ‘Popstars’. (Foto: Rasmus Stabell)

Medina bliver den ene af de tre dommere i den nye udgave af ‘Popstars’. (Foto: Rasmus Stabell)


-Jeg glæder mig meget til at møde deltagerne og til at se, hvad vi kan vride ud af dem. Det er vigtigt, at de fra starten ved, at det her ikke er let – og at de er klar på, at der skal knokles for at nå sine drømme og mål – præcis på samme måde, som jeg har gjort og bliver ved med at gøre det. Jeg glæder mig oprigtigt til den her udfordring som ‘Popstars’-dommer.
Castingen til Popstars er i fuld gang. Og har man talentet, er man over 16 år, og går man med en drøm om at blive Danmarks næste Popstar, er det bare om at tilmede sig.
Hvad synes I om, at Medina bliver den ene dommer??
LÆS OGSÅ: Kanal 5 afslører: ‘Popstars’ genoplives
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.