SE BILLEDERNE: Mascha Vang viser kæresten frem

Den ellers så hemmelighedsfulde blogger viser nu sin kæreste frem, men hun ved ikke, om det er en god idé.

Af Louise Vilsbøl - 10. april 2018 kl. 11:03

Efter flere måneders spekulationer og mange mere eller mindre gode bud på, hvem der nu også fik smilet frem på Mascha Vangs læber, afslørede hun selv 1. april, at hendes kæreste hedder Troels, er 42 år, jagerpilot, far til to og fra Kolding. Men indtil nu har man kun fået lov til at se små glimt af Maschas nye fyr, nu viser hun ham dog frem på sin blog.
– I må jo hellere se min kæreste, Troels. Nå ja okay, synes da bestemt også han er værd at flashe, så tillader mig da lige at prale lidt her, selvom han synes, mit billedvalg har taget lidt overhånd, skriver hun og fortsætter:
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
GALLERI: Mascha Vangs vilde forvandling
– Han er meget mere privat end jeg, og derfor har jeg heller ikke vist billeder af ham før nu, fordi han helst var fri. Men på den anden side har han valgt en kæreste, der er en anelse offentlig, og jeg synes, det bliver lidt underligt i længden at gemme ham væk, så jeg har fået lov til at sætte ansigt på ham. Så fik jeg også ødelagt den 42-årige undercovertilværelse… Jeg er nu egentlig så god til mange ting.
Den smukke blogger indrømmer dog, at det muligvis ikke er helt gennemtænkt at vise ham frem, for siden hun først offentliggjorde, at han var hendes kæreste, har tilbuddene fra unge piger på Instagram. Men nu tager hun altså chancen og viser ham frem til alle. Mascha har endnu ikke fortalt, hvordan de mødtes, eller hvor længe de har dannet par.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om forholdet til Søren Rasted
Læs hele Maschas indlæg på bloggen og se billeder HER.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang køber unge fyre

Vil I se min kæreste? ? Så er der billeder på bloggen nu…

A post shared by MASCHA VANG ?? Blogger (@maschavang) on