Realityportalens læsere har talt: Her er årets 'Miss Paradise'

Årets ‘Miss Paradise’ blev kåret i går, men her på Realityportalen.dk holdt vi vores egen afstemning.

Af Jonas Sand - 25. marts 2015 kl. 13:19

Da ‘Miss Paradise’ i aftenens af ‘Paradise Hotel’ blev fundet, var det Monique, der løb med titlen i programmet.

f

Christel løb med 42 procent af stemmer foran Nanna, som fik 32 procent af stemmerne.


Her på Realityportalen.dk afholdte vi vores egen afstemning, og her var resultatet noget andet. Her løb Christel med titlen, og det glæder den lykkelige vinder.
– Det er rigtig dejligt at vide, at folk så mig vinde dette års ‘Miss Paradise’. Jeg er et konkurrence-menneske, så det at tabe er noget så forfærdeligt i mine øjne – især i sådan en konkurrence, fortæller hun i dag til Realityportalen.dk.

– Det betyder rigtig meget, at folk herhjemme synes, at jeg skulle vinde. Det betyder jo bare, at jeg gjorde noget godt derinde. Det giver lige en et selvtillidsboost, nu da jeg ikke vandt inde på selve hotellet.
LÆS OGSÅ: Monique vinder Miss Paradise: Jeg er utrolig overrasket
Stramt ikke at vinde
Den konkurrence-glade paradiso lægger ikke skjul på, at hun er skuffet over, at hun ikke snuppede titlen på hotellet.
– Jeg har det rigtig stramt over, at det ikke var mig, der vandt – også fordi drengene sagde, at det var er meget tæt løb mellem mig og Monique. Når et konkurrence-menneske hører det, så bliver man lidt små-irriteret, lyder det fra Christel, der dog også kan se det fra den lyse side.
– Men en 2 plads er også utrolig flot, men jeg tror, at alle hellere ville være nummer 1 end nummer 2. Men det er bedre end slet ingenting.
LÆS OGSÅ: STEM HER: Hvem skal vinde Miss Paradise
Flertallet har talt
Nederlaget i programmet bliver dog ikke taget helt så tungt længere, efter hun har vundet konkurrencen blandt jer læsere.
– Jeg synes, at alle vi piger gjorde det rigtig godt, men jeg ville da overhovedet ikke takke nej til titlen som dette års ‘Miss Paradise’. Men flertallet har talt nu, og de har valgt mig, så har jeg jo vundet lidt – i hvert fald bare herhjemme, griner Christel.

Se ‘Paradise Hotel’ i aften på TV3 kl. 22:00.
LÆS OGSÅ: Se samtlige Miss Paradise-babes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.