Princess Natascha afslører: Her er faren til min baby

Nu løfter ‘De unge mødre’-deltageren sløret for identiteten på det kommende barns far..

Af Jonas Sand - 10. november 2018 kl. 18:25

Princess Natascha Ellen Linea Kaup er gravid igen, og til januar bliver hun mor for tredje gang, når hun føder en søn. Identiteten på barnets far er stadig hemmelig, men ‘De unge mødre’-deltageren bekræftede tilbage i maj over for Realityportalen, at de to var kærester. Hun fortalte, at de havde kendt hinanden on/off i fire år og var officielt blevet kærester, lige inden Princess Natascha blev gravid.
Identiteten på ham ville den unge mor dog ikke ud med, men hun afviste på det kraftigste de mange rygter om, at en anden tidligere deltager i ‘De unge mødre’ skulle være far til sønnen, da Realityportalen tidligere forholdt hende til vores oplysninger. Men de afvisninger trækker hun nu tilbage, og i et nyt indlæg på sin blog fortæller hun, at David Bertelsen, der medvirkede i reportageserien helt i starten med kæresten Bente, er far til barnet.
– Jeg ved godt, at jeg igennem mange, mange måneder har sagt, at det ikke var David, og det er ikke, fordi jeg ville have løjet over for jer. Hvis I vidste, hvor mange gange jeg har haft lyst til at skrige det ud til hele Danmark. Jeg valgte den gode løsning, troede jeg, og jeg respekterede hans ønske om ikke at fortælle det til folk, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod kommunen: Lortesystem!
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle om sine politiske mærkesager.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud: Sådan mødte jeg min kæreste
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

“Jeg var naiv”

Princess Natascha har tidligere afsløret, at hun har haft et seksuelt forhold til David, der dog stoppede, fordi hun ikke kunne overskue at skulle være bonusmor for hans børn. Men ifølge den unge mor stoppede forholdet altså alligevel ikke helt, og på sin blog fortæller hun nu hele historien om de to.

David medvirkede i ‘De unge mødre’ med kæresten Bente. (Foto: Kanal 4)


I det nye blogindlæg fortæller hun, at de blev glade og besluttede sig for at beholde barnet, da hun blev gravid. David ville dog ikke fortælle andre om graviditeten, og det accepterede Princess Natascha. Men når hun ser tilbage, kan hun godt se nu, at der var noget galt.
– Jeg var pissenaiv, men jeg tænkte, at manden bare gerne ville holde nogle ting privat og ikke ønskede, at alle folk skulle vide sådanne ting. Jeg tænkte ikke yderligere over det, skriver hun og fortsætter:
– Når jeg ser tilbage, har der været så mange tegn på, at noget var galt, men jeg har virkelig ikke lagt mærke til det i situationen, for han havde altid en god forklaring på hvorfor og hvordan, og man stoler jo på sin kæreste, og den man man lidt hemmeligt har været forelsket i siden 2014, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører sin drøm: Jeg vil være hjemmegående husmor
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk er blevet far

En masse undskyldninger

Ifølge den unge mor havde David altid en undskyldning for ikke at fortælle om graviditeten til sine ekskærester og andre. Princess Natascha og David havde planlagt at flytte sammen, men i går fandt ‘De unge mødre’-deltageren så ud af, hvorfor David havde været underlig over for hende.
– Når han er hos mig, leger han far, mor og børn her, men så har han bare lige glemt at fortælle, at han har kæreste og to børn i København. Han havde ingen planer om at flytte ind, og de skal alle sammen ud og rejse til april, skriver Princess Natascha og fortsætter:
– Det gjorde da skide ondt at få den bombe smidt i hovedet, for pludselig er alle mine planer smidt på jorden og splittet ad i atomer. Alle mine drømme om fremtiden og alle mine håb.
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
Dermed ser det altså ud til, at Princess Natascha bliver alenemor til tre, når sønnen til januar kommer til verden. Men hun er fast besluttet på, at hun skal klare det.
– Men fuck ham. Jeg skal fandme nok vise ham og mig selv, at det her ikke slår mig ud. Jeg skal fandeme nok rejse mig igen i en endnu stærkere udgave af mig selv end før, slår hun fast.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra David, men det har endnu ikke været muligt.
Her kan du læse hele Princess Nataschas blogindlæg om det forhold, hun troede de havde.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser