'Paradise'-Malene: Derfor var jeg med i programmet

'Paradise'-Malene: Derfor var jeg med i programmet

Den tidligere paradiso afslører nu, hvorfor hun valgte at rejse til Mexico og fyre den af på ‘Paradise Hotel’.

Af Emilie Holm Egebro - 23. april 2015 kl. 20:55

Tilbage i ‘Paradise Hotel’ sæson 9 mødte vi den hotte blonde Malene Sandgaard. Men hvorfor meldte hun sig egentlig til programmet? Og hvordan har hun det med det i dag? Det afslører hun nu, to år efter, på sin blog.
– Jeg valgte at melde mig til ‘Paradise Hotel’, fordi at jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt i mit liv. Jeg har altid elsket programmet, så jeg tog chancen og var så heldig at få lov til at komme med, skriver Malene på sin blog og tilføjer:
– Det har uden tvivl været den største oplevelse i mit liv. Jeg fik testet mine egne grænser, og på den måde fik jeg lært mig selv bedre at kende.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Derfor meldte jeg mig til ‘Paradise Hotel’
Det største minde
Når paradisoen i dag ser tilbage på sin deltagelse i programmet, er der mange minder, som hun husker tilbage på. Dog er der særligt én oplevelse, som Malene virkelig har taget med sig i hukommelsen.
– Mit bedste minde er uden tvivl fra den aften, hvor jeg blev ‘Miss Paradise’. Det var mit mål, da jeg tjekkede ind. Skidt med at vinde, bare jeg blev ‘Miss Paradise’. Så jeg var simpelthen så stolt, da jeg løb afsted med den titel, forklarer den 24-årige babe.
Hun har stadig kontakt til flere af de andre deltagere fra sæsonen, særligt er det dog Kasper, Camilla og Anna, som Malene snakker regelmæssigt med.
Malene og Kasper blev kærester på hotellet, men gik dog fra hinanden i efteråret 2014.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene afslører hemmeligheder
Nej tak til ‘Et ton cash’
Selvom Malene fik en oplevelse for livet ved sin deltagelse på ‘Paradise’, har hun ikke et håb om at vise sig på de danske tv-skærme igen. Hun har allerede takket nej til et realityprogram.
– Jeg drømmer ikke om at deltage i flere realityprogrammer. Jeg fik tilbuddet om at deltage i ”Et ton cash”, men takkede nej, fordi jeg ville fokusere på mit studie i stedet for. Den beslutning er jeg rigtig glad for, skriver paradisoen på bloggen.
Få endnu flere afsløringer om Malenes liv på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Jeg er et rodehoved
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.