HOT NEWS: 'X Factor' får endnu en sæson - Her & Nu

HOT NEWS: 'X Factor' får endnu en sæson

‘X Factor’ vender igen tilbage med en ny sæson på TV2 næste år.

Af Lykke Buhl - 15. maj 2020 kl. 19:17

Finalen af ‘X Factor’ 2020 løber først over stablen i næste weekend, men allerede nu står det klart, at ‘X Factor’ får endnu en sæson og dermed vender tilbage på TV2 i 2021.
– Vi er virkelig glade og tilfredse med ’X Factor’ på TV 2, og derfor er det selvfølgelig en fornøjelse at kunne melde ud, at ’X Factor’ selvfølgelig kommer tilbage igen i 2021. Trods en turbulent tid kan vi i år kigge tilbage på en virkelig flot sæson, hvor talentet på scenen har taget os til nye højder, og hvor Danmarks stærkeste underholdningsformat endnu engang har samlet og engageret danskerne, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2, i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde er tilbage: Jeg glæder mig
Faktisk er castingen af de nye deltagere til den næste sæson allerede så småt gået igang. Man kan derfor allerede nu melde sig til casting HER, hvis man har en drøm om at blive den næste store ‘X Factor’-stjerne.
Gennem castinglinket fremgår det også, at TV2 også til næste år vil lade bands være med i musikkonkurrencen. Dog er det endnu ikke meldt ud, om den kommende sæson bliver med Sofie Linde som vært eller Blachman, Oh Land eller Ankerstjerne som dommere.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til at udgive sin bog: Det går den rigtige vej nu