HOT NEWS: Nu vender Linse tilbage til skærmen

‘Familien fra Bryggen’-stjernen er klar med anden sæson af ‘Costa del Linse’.

Af Jonas Sand - 13. august 2018 kl. 11:57

Hvis du savner at følge med i, hvordan det går med Linse Kesslers spanske eventyr, så er der godt nyt. Mens du stadig må vente lidt endnu på at se nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, kan du nemlig se sæson to af realitydeltagerens egen netserie, ‘Costa del Linse’.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ:Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Min helt egen net-serie ‘Costa del Linse’ er tilbage. Hele sæson 1 ligger der jo allerede i forvejen, og nu er jeg klar med første afsnit af sæson 2. Du kan se det i morgen, tirsdag den 14 august. Det koster 149,- at få adgang til siden og dermed til serien, fraklip og mit plastikshow fra marts i Aarhus, skriver hun på Facebook.
I smugkigget, som Linse selv har delt, kan man se, at Fremtids-Peter også medvirker. Det er dog tvivlsomt, hvor meget han medvirker i hele sæsonen. Tidligere har både Linse og Peter nemlig fortalt Realityportalen, at deres samarbejde er stoppet.
– Samarbejdet er opsagt, og Peter er rejst hjem til Danmark i lørdags, og han kommer ikke tilbage. Det er hundrede procent ‘Linses Bed & Breakfast’ nu. Forandringen er ikke så stor; jeg har bare overtaget Peters opgaver som den lidt mere praktiske gris også. Det kører jo, og sådan fortsætter det. Jeg er der stadig, men nu er det bare mig alene, der kører stedet nu, sagde Linse dengang til Realityportalen.
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Herunder kan du få et smugkig på sæsonen, som du kan købe lige her.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup
LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag