HOT NEWS: 'De unge mødre'-Sonny skal være far igen

Den unge far bliver senere i år far for anden gang.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 20. april 2016 kl. 11:57

Sonny Møller Ditlevsen fra ‘De unge mødre’ skal inde længe være far igen. Det afslører den unge far, der i forvejen har datteren Melia med ‘De unge mødre’-deltageren Julie Boraso Heinesen, i næste afsnit af reportageserien. Men det er ikke en graviditet, der er planlagt, og han var ikke kærester med moren.
– Jeg skal være far igen om fire-fem måneder. Jeg har haft sex med én, og det resulterede i, at vi ikke har haft sikker sex. Vores forhold har bare været ren hygge. Jeg er ikke gået efter at få hende som kæreste. Jeg tænkte bare, at vi kunne have lidt sex og så tage den derfra, fortæller Sonny i programmet.
Men det resulterede altså i, at pigen blev gravid, og selv om Sonny forsøgte at overbevise hende om at få en abort, så skal han altså være far igen inden længe.
– Lige da jeg fandt ud af, at jeg skulle til at være far igen, der havde jeg en totalt stor og grå sky over mig. Jeg vidste jo, at der må gå op til 12 uger, hvor du kan få abort, og på det tidspunkt prøvede jeg at overtale hende en del til det, for jeg var ikke interesseret i det (at være far, red.), fortsætter Sonny.
I næste afsnit af ‘De unge mødre’ – på tirsdag klokken 20:00 på Kanal4 eller allerede nu på DPlay – kan du høre meget mere om, hvordan Sonny nu har det med, at han skal være far.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny dropper vennerne for datteren
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny leder efter kærligheden
LÆS OGSÅ: Lykkelige Sonny: Nu er han mere end bare weekend-far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.