HOT NEWS: 'De unge mødre'-Nanna har fundet kærligheden

Den unge mor har fundet sig en sød kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 31. juli 2018 kl. 9:03

Tilbage i september fortalte ‘De unge mødre’-deltageren Nanna Eliasen, at hun var tilbage sammen med ekskæresten Jonas efter tre måneder hver for sig.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nannas datter springer ud som YouTuber
Parret, der startede med at ses i begyndelsen af 2017, var først gået fra hinanden i juni 2017, da de havde haft nogle problemer. I september 2017 fandt de dog sammen igen, men desværre holdt kærligheden heller ikke denne gang. I januar i år kunne Nanna nemlig fortælle, at parret atter var gået hver til sit. 
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen
Nu viser det sig dog, at Nanna har fundet en ny sød mand i sit liv. Hun har nemlig fundet sig en ny kæreste, den 34-årige Stefan Hansen.
– Vi har mød hinanden over Facebook, hvor vi skrev kort sammen, inden vi lavede en walk-and-talk-date. Han er sådan en fyr, der bare værdsætter det smukke i naturen – helt modsat mig. Ej, den er smuk, men jeg er ikke den den type, der går meget ture uden mening. Men det har vi altså gjort et par gange, og pludselig er naturen vildt smuk, fortæller Nanna til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om uventet graviditet: Et mirakel, at barnet er i live
– Han er bare enorm betænksom. Han går ret meget op i, hvordan jeg har det og at danne bånd med Malucca. Ditlev og ham klikkede også fra første gang, de mødte hinanden. Vi har egentlig ikke kendt hinanden særligt længe, da vi mødtes første gang til Sankt Hans, hvor vi gik en tur ved Roskilde fjord og afsluttede med fyrværkeri ved havnen. Alt er gået ret stærkt, og vi havde første månedsdag den 28. juli, det er crazy. Men det har bare føltes rigtig dejligt fra start.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nanna og Ditlev, der igen har fået gang i samværet om datteren Malucca.


LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag

Følger flowet

Både Nanna og Stefan har tænkt over, om det måske er gået lige lovlig hurtigt mellem dem, men selvom de har forsøgt at slå bremserne i, har det ikke lykkedes dem.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tog stoffer i Sunny Beach: Jeg troede bare, det var neglelaksfjerner
– Det er bare svært, når man virkelig er vilde med hinanden. Så nu er vi bare der, hvor vi følger flowet. Jeg synes generelt heller ikke, at man skal bremse sig selv, hvis det er med gode ting. Hvorfor ikke bare nyde tingene og bare leve? Jeg forstår ikke det der med at skulle holde bremserne i, hvis det føles rart og godt for alle, men jeg ved godt, at andre tænker sit, når ting går så stærkt, forklarer Nanna og uddyber:
LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen
– Jeg ved bare med mig selv, at han gør mig fuldstændig flyvende og overdrevet glad, og jeg elsker dynamikken mellem ham og Ditlev samt ham og Nulle. Og jeg går bare og glæder mig til at opleve en helvedes masse med ham. Selv bare indkøbsturene i Netto. Vi er dog ikke kommet til at flytte sammen endnu, men vi har da talt en del om fremtiden. Også fordi vi bor et godt stykke fra hinanden her på Sjælland. Men nu må vi se, hvad fremtiden byder.
Se billeder af Nanna og Stefan øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Ung mor raser efter fødslen: Jeg er så vanvittig træt af det!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent kæmper for kærligheden: Vil vinde ekskæresten tilbage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa chikaneret på nettet