Single ung mor venter barn nummer to - Her & Nu

Single ung mor venter barn nummer to

‘De unge mødre’-deltageren er gravid, og i starten af næste år bliver hun mor for anden gang.

Af Jonas Sand - 28. juni 2016 kl. 13:02

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Nicoline Andersen er i forvejen mor til sønnen Lucas på fire, men i starten af det nye år kommer der igen små barnefødder i hendes hjem. Hun er nemlig otte uger henne i sin graviditet og venter barn til februar. Men hun har ikke helt vænnet sig til tanken.
– Både ja og nej. Men jeg kaster op hver morgen, så min krop har i hvert fald vænnet sig, fortæller 22-årige Nicoline med et grin, inden hun slår fast, at hun gerne vil lidt længere hen i graviditeten, før hun helt tør være glad.
– Jeg tager graviditeten meget afslappet lige nu, da jeg kun er otte uger henne, og som vi alle ved, er det de magiske 12 uger, jeg skal forbi, inden jeg begynder at glæde mig helt, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste
Alenemor
Lige som med sønnen Lucas er hun ikke længere sammen med faren til det kommende barn, Nicki. Ham mødte hun i forbindelse med den toårige HG, hun netop har færdiggjort, og efter halvandet år som gode venner, sprang de ud i et forhold. Det gik dog siden i stykker.
– Vi var allerede gået fra hinanden, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, så jeg måtte pænt ringe ham op for at høre, om det også var noget, han ville. Det ville han gerne, siger Nicoline, der derfor er sikker på, at det hele nok skal gå.
– At jeg skal være alenemor til to skræmmer mig ikke. Jeg har et godt bagland, og faren til barnet er meget positivt indstillet til et rigtigt godt samarbejde, og han ønsker også at se barnet så meget som overhovedet muligt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna afslører babynavn
Mærkeligt at starte forfra
Mens det kommende barn er Nickis første, så har Nicoline allerede været det hele igennem én gang før for fire år siden. Men hun føler nærmest, at de står i samme situation.
– Det bliver mærkeligt at skulle have en baby igen. Jeg starter helt forfra, og bare på de fire år Lucas er blevet, er der lavet så meget om på, hvad børn må og ikke må. Min veninde har lige født, og jeg tænker bare: “Wow, det er ikke, som det var”. Så det bliver meget mærkeligt, fortæller den unge mor.
Nicoline slår fast, at en abort aldrig har været i overvejelserne hos dem, og hun er glad for, at sønnen Lucas alligevel får lov til at blive storebror.
– Jeg havde egentlig tænkt, at han skulle være enebarn. Men på den anden side er fire år en fed alder og opleve en lillebror eller -søster, så det er vel udmærket. Jeg har tænkt meget over det – især fra Lucas’ synsvinkel. Man siger jo, at den største gave, man kan give til sit barn, er en søster eller bror.
Se flere billeder af Nicoline i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.