HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer seks

‘De unge mødre’-deltageren og manden får endnu en dreng til familien til sommer.

Af Jonas Sand - 6. januar 2017 kl. 10:29

Der er babylykke hos ‘De unge mødre’ i øjeblikket. Tidligere på ugen fortalte en lykkelig Louise Brylle, at hun sammen med kæresten Jesper venter deres første fælles barn, og nu kan endnu en ung mor dele en dejlig nyhed om en familieforøgelse.
30-årige Christina Rahbek Leach – der i programmet gik under navnet Christina Thorsen – og manden, 34-årige Dennis, som hun i slutningen af 2014 blev gift med, venter nemlig endnu et barn.
– Vi venter endnu en dreng til sommer – helt præcis den 28. juni, bekræfter en lykkelig Dennis over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Christina: Sådan ser hendes børn ud i dag
Planlagt og uplanlagt
Parret fandt allerede sidst i oktober ud af, at Christina igen var gravid. Og det var en glædelig nyhed hjemme hos de to, der havde talt om at forøge familien.

Dennis og Christina har i forvejen fem børn sammen. (Foto: Privat)


– Vi blev glade. Både ja og nej (om barnet var planlagt, red.). Vi havde snakket om, at vi gerne ville have en mere, men vi havde også snakket om at vente nogle år, siger Dennis.
LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Jeg er gravid
Parret har i forvejen fem drenge – Sebastian på 11, Simon på 10, Sakarias på 9, Shilas på 6 og Sean på 4 – og Dennis har ingen problemer med, at det er endnu en dreng, der til sommer kommer til verden.
– Vi har det fint med, at det er en dreng. Det vigtigste for os var, at han var sund og rask, slår Dennis fast og fortæller, at parret allerede har fundet et navn til sønnen – og ikke overraskende starter det med “S”,
– Han skal hedde Samuel. Vi synes begge, at det navn er pænt, siger Dennis, der i øjeblikket er i lære i KIWI, mens Christina er ved at færdiggøre 9. og 10. klasse, så hun efter sin barsel kan læse på EUX.
LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.