HOT NEWS: Ung mor skal giftes

Den unge mor har endelig fået sin vilje, efter kæresten har været på knæ og givet hende en ring på fingeren.

Af Jonas Sand - 21. januar 2016 kl. 8:30

Det har været længe undervejs, og i den seneste sæson af ‘Teen Mom OG’ har Maci Bookout sørget for, at der ingen tvivl var: Hun vil giftes! Og nu ser det ud til, at hun får sin vilje.
I hvert fald har kæresten gennem tre år, Taylor McKinney, som hun har datteren Jayde på otte måneder sammen med, været på knæ. Og naturligvis sagde den unge mor ja, afslører hun på Instagram.
– Så, allesammen. Min bedste ven har spurgt, om jeg vil giftes med ham. Jeg er en heldig kvinde. Jeg elsker dig, T, skriver Maci Bookout til et billede af hende og Tyler, der kysser.

Well y’all, my best friend asked me to marry him! I’m one lucky lady, I love you T! @tmon3yyy ???

Et billede slået op af Maci Bookout (@macideshanebookout) den


LÆS OGSÅ: MTV caster til ‘Teen Mom 4′, men …

Kommer på tv
Selve frieriet kan formentligt opleves i den nye sæson af ‘Teen Mom OG’. I hvert fald var MTV med, da han stillede spørgsmålet, og faktisk spillede de en stor rolle i det hele, afslører Maci.
– Han (og MTV) fortalte mig, at jeg skulle lave et interview med MTV.com, og det viste sig at være falsk. Det var bare noget, han sagde, så han kunne få mig med på stranden, siger hun til MTV.com.
– Da han spurgte mig, om jeg ville giftes med ham, var jeg helt i chok. Jeg troede slet ikke på, at det virkeligt skete, og at han havde formået at gøre det, uden jeg regnede det ud. Jeg plejer at vide alt.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Farrah Abraham amok på ‘Teen Mom’-ansat