HOT NEWS: Ung mor med i nyt reality-program - Her & Nu

HOT NEWS: Ung mor med i nyt reality-program

‘De unge mødre’-deltageren indtager et realityprogram, hvor man kan se hende uden særlig meget tøj på kroppen.

Af Louise Vilsbøl - 22. januar 2020 kl. 19:25

I denne uges afsnit af ‘Plastikkongerne’, som man kan se på DPlay fra i dag, er der endnu en gang et kendt ansigt med. Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’ lægger sig under kniven og får lavet større bryster.
– Jeg er ked af mine bryster, fordi jeg har været igennem tre graviditeter, så de er ikke særlig pæn mere, fortæller Kamilla i programmet, forud for sin operation hos AK Nygart.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
Kamilla blev opereret tilbage i november, og dengang fortalte hun dog, at utilfredsheden startede lang tid inden, hun blev mor for første gang.
– Jeg har ventet på det her øjeblik, siden jeg var 14. Ja, du læste rigtig … 14 år gammel. Der er sket nogle ting i mine teenageår, der har gjort at jeg bare ikke kunne forlige mig med mine bryster, og det er ikke blevet bedre, siden jeg fik børn, skrev hun på sin Instagram og fortsatte:
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-datter døbt på trods af kaos
– Jeg husker tydeligt en kommentar, jeg fik, da jeg engang var 16 år og sammen med en potentiel kæreste: “Fuck, du har jo ingen patter”. Nok ikke lige det, man vil høre under sex.
På Kamillas Instagram kunne man både følge forløbet op til og efter operationen, hvor hun var meget plaget af smerter. Til gengæld så hun ud til at være godt tilfreds med resultatet. Få et smugkig på ‘Plastikkongerne’ herunder, og se med på DPlay i dag.
LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen