HOT NEWS: Ung mor jubler: Jeg har fundet kærligheden

Sine Josephsen er en lykkelig kvinde i øjeblikket. Hun har nemlig fundet sig en kæreste.

Af Jonas Sand - 17. juli 2015 kl. 11:50

Sine Josephsen fra ‘De unge mødre’ har masser af grunde til at være lykkelig i øjeblikket. For godt en måned siden bestod hun sin uddannelse med topkarakter, og nu tilsmiler lykken hende også på kærlighedsfronten.
Her har hun nemlig mødt den 27-årige Martin, som den unge mor i den grad er faldet for. De to har været kærester i tre måneder, afslører hun over for Realityportalen.dk.
– Det er forholdsvis nyt. Selv om vi har set hinanden det sidste halve års tid, begyndte vi først for nogle måneder siden at snakke om, at ingen af os alligevel så andre, og så var vi vel kærester, fortæller 23-årige Sine.

LÆS OGSÅ: Ung mor består med topkarakter: Nu skal jeg læse jura
Mødtes i børnehaven

Det er den 27-årige Martin, som har slået benene væk under den unge mor. (Foto: Privat)

Det er den 27-årige Martin, som har slået benene væk under den unge mor. (Foto: Privat)


Det lykkelige par løb flere gange ind i hinanden, før de lærte hinanden rigtigt at kende. Det var først, da Martin blev ansat i en af de andre afdelinger i den SFO, som Sines søn Oliver går i.
– Derefter gik der ikke så lang tid, før vi begyndte at snakke sammen. Vi vidste ikke, hvem hinanden var, så det var vist endda et helt tilfældigt opslag på Facebook, der gjorde, at vi kunne få sat navn på hinanden, fortæller Sine.

– Han har mødt Oliver, og de kan rigtig fint sammen. Det noget af det vigtigste for mig. Og så er der jo helt fantastisk at sidde og kigge på, når de laver noget sammen, jubler den unge mor.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Natascha Linea springer ud som biseksuel
Prioriterer uddannelse

Det hele er stadig nyt mellem det forelskede par, og derfor ved de heller ikke endnu, hvad fremtiden bringer. Men Sine slår fast, at hendes uddannelse er vigtig for hende.
Vi kommer begge fra forhold, hvor bølgerne er gået lidt højt, så jeg tror, vi er enige om at tage tingene stille og roligt og bruge tiden på at lære hinanden at kende og bare nyde hinanden.
– Lige nu prioriterer vi begge vores uddannelse højt, og resten kommer vel hen af vejen, fortæller Sine Josephsen, der har sat næsen op efter at læse jura.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Tino: Sådan ser han ud i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.