HOT NEWS: Ung mor får hue på med topkarakter

Den unge mor scorede 12 i sin sidste eksamen og kan derfor holde velfortjent sommerferie.

Af Jonas Sand - 21. juni 2016 kl. 18:55

Hannah Chordt Nielsen fra ‘De unge mødre’ er en stolt kvinde i øjeblikket – og med god grund. I går fik den unge mor nemlig hue på, efter hun færdiggjorde sin EUD-uddannelse – der svarer til en HG – med speciale i detail.

(Foto: Privat)

En stolt Hannah med sin nye hue på. (Foto: Privat)


– Jeg var oppe i informationsteknologi og bestod med et flot 12-tal, så det kunne jo ikke være gået meget bedre, fortæller Hannah til Realityportalen.dk.
– Det gav et snit på 8,7, der måske ikke er det bedste, men jeg er godt tilfreds, slår den unge mor fast.
LÆS OGSÅ: Ung mor fandt kærligheden i Egypten
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Fremtiden på plads
Det er med blandede følelser, at den tidligere deltager i ‘De unge mødre’ nu står med huen på.
– Det er superfedt at være færdig, men på samme tid også lidt trist. Jeg kan godt lide at studere og forny min viden. Det har været et superfedt forløb, men til tider også lidt hårdt. Vi skulle lære mange ting på relativ kort tid, så det har krævet rigtig meget af os, siger Hannah.
Og den unge mor ved allerede nu, hvad fremtiden bringer, efter hun har fået sin hue på.
– Jeg har faktisk taget min uddannelse i en lidt omvendt rækkefølge. Mange af mine klassekammerater skal nu ud på praktikpladser, men jeg færdiggjorde allerede min erhvervsuddannelse sidste sommer og blev færdigudlært piercer. Så nu er planen, at jeg skal ud og arbejde og prøve mine færdigheder af.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Hannah: Sådan ser hendes datter ud i dag
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria jubler: Er blevet optaget på drømmeuddannelsen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny afslører: Jeg har mødt en ny
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.