HOT NEWS! Ung mor er blevet kærester med gammel flamme

Og han har taget sønnen til sig, som var det hans egen.

Af Lærke Stræde - 18. august 2020 kl. 19:25

19-årige Maria Krogh fra ‘De Unge Mødre’ har fået en kæreste. Og det er ikke hvem som helst. Faktisk har fyren været i den unge mors liv, siden de gik på efterskole sammen i 2015.

– Vi fik en flirt på efterskolen, og så har vi egentlig tænkt på hinanden siden, men mest bare som venner, da vi ikke troede den anden gad mere, fortæller Maria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 32 år og kaptajn i flyvevåbnet: Mød den danske Bachelor

Den 19-årige Philip Haahr, som til daglig læser til værktøjsmager, forsøgte gentagende gange at komme ind i varmen hos den unge mor, men Maria var for nervøs til at lukke ham ind. Da hun endelig indvilligede i at drikke en kop kaffe med hendes bejler, slog det gnister.

– Så snakkede og grinede vi bare hele aftenen, og så har vi ikke kunne undvære hinanden siden, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas har fået en kæreste

Kendt hinanden længe

Hvis man synes, Philip virker bekendt, er det fordi, at han faktisk har optrådt i ‘De Unge Mødre’, da Maria fejrede sin 18- års fødselsdag.

At Maria har kendt kæresten i flere år har en positiv betydning for relationen til hendes søn Vincent, som hun fik, da hun var 16 år.

– Philip og Vincent har et fantastisk forhold. Philip har kendt Vincent, siden han ikke var ret gammel, og Philip er så overbeskyttende overfor Vincent og har taget ham ind som sin egen søn. Det fungerer super godt. Philip leger helt vildt godt med Vincent, og han synes, det føles meget naturligt, at Vincent selvfølgelig bare er der, fortæller den unge mor og tilføjer, at parret da også skaber plads til at nyde hinandens selskab i tosomhed.

– Når Vincent sover, ser vi serie, spiller spil, drikker et glas vin og har noget kærestetid på den måde, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nu må ‘Ex on the Beach’-Amanda ikke lave mere tv

Se opslaget på Instagram, hvor Maria offentliggør kærligheden

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mor-Jette og Lenny i samme musikvideo

LÆS OGSÅ: Jesper sendte en tårevædet Victoria hjem: Jeg blev fremstillet som en skurk

Læs mere om