HOT NEWS: To nye paradisoer har datet efter Mexico

To af de kommende paradisoer har i den seneste tid set lidt ekstra til hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 15. januar 2017 kl. 9:30

Der har været amoriner i luften mellem to af de nye ‘Paradise’-deltagere, efter de kom hjem til Danmark i december. Siden jul har de således set en hel del til hinanden, og selvom parret ikke har villet kalde sig kærester, har de alligevel hygget sig mere end som venner.
– Jonas og jeg er rigtig glade for hinanden, og vi hygger os og har det godt sammen. Vi kunne rigtig godt sammen på hotellet i Mexico, og efter vi kom hjem, fik vi så snakket, og derefter har vi været sammen flere gange. Jeg kunne godt tænke mig, at det udviklede sig til et seriøst forhold, men det ved Jonas ikke, om han er klar til, afslørede Maja overfor Realityportalen.dk, da vi snakkede med hende tidligere på ugen.
– Jonas er typen, der er vant til at være meget alene, og derfor er det en stor udfordring for ham at lukke en anden person ind i sit liv. Det har derfor til tider måske været lidt meget for ham, at jeg jo har været der næsten en uge, når vi har skullet ses, fordi jeg bor i Jylland og han på Sjælland, fortsatte Maja.

Her ses de to paradisoer i tæt omfavnelse. (Foto: Privat)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LÆS OGSÅ: Her er jeres ‘Paradise’-favoritter
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
‘Nu er det slut’
I fredags kom der dog nyt i sagen om Maja og Jonas. Selvom ‘Paradise’-hunken er glad for Maja, føler han ikke, at han er klar til at blive kærester, og derfor har han nu gjort det forbi.
–  Jeg har haft en snak med Jonas, og han er overhovedet ikke interesseret i en kæreste – heller ikke fremover. Vi er derfor ikke sammen længere, fortæller Maja til Realityportalen.dk fredag og tilføjer:
–  Jonas er ikke klar til en kæreste eller til at lave sit liv om på nogle punkter. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, da jeg er super glad for Jonas, og jeg ville ønske, at vi kunne blive sammen. Men man kan også mærke, at man nok ikke helt kender folk, som man egentlig troede, man kendte nede i Mexico.
Se billeder af Maja og Jonas øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso om sin barndom: Min far døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk udlever sin mors drøm
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.